Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit en het wordt verzonden in een prachtig verzorgde verpakking.

Pluspunten

Leuk handgeschreven, persoonlijk kaartje erbij! Erg snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke dingen, snel.

Een van de panties was een beetje beschadigd.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Nvt

Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering! Echte aanrader

Pluspunten

Altijd ruime keuze, altijd snel bezorgd. Er wordt voldoende informatie over de producten gegeven zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken. Ook prettig: vaak is er een XXL collectie, voor mij niet nodig, maar ik bestel ze wel! Zitten dan lekker los bovenaan en gaan niet snijden. Ook komen de producten altijd erg mooi verpakt binnen, voelt bijna als een kadootje :)

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, pakket was netjes verstuurd, en er zat een persoonlijk welkomstgroet bij, ik was onder de indruk!

Ik zag het niet bij bestellen, maar het laten afleveren bij het postkantoor of kiezen voor brievenbus formaat zijn opties die de levering nog kunnen verbeteren.

Pluspunten

Goede website, geen ongewenste drammerige reclame of spam maar prima productinformatie en snelle afhandeling. Mooi verpakte post, functioneel: als brievenvuspost kan, dan geen handtekening bij postbezorger dus geen rompslomp maar snel je pakje thuis. Een vriendelijk handgeschreven briefje erbij en de juiste bestelde kwaliteitsproducten.

Het mag zo doorgaan, ik ben tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, met zorg geleverd

Pluspunten

Snel, correct, no fuzz. Goede prijzen, prima website. Werkten alle online winkels maar zo goed.

Soms lastig te zien of een product in een bepaalde maat is uitverkocht. Het zou ideaal zijn als je kan opgeven welke maat je zoekt, en dat alleen de producten die voorradig zijn worden getoond.

Pluspunten

Snelle afhandeling, mooi verpakt

Pluspunten

Verrassend goed en professioneel. Ik adviseer het zeker!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en snelle bezorging

Pluspunten

Goede reactie na vraag om info

Pluspunten

Goede en snelle service, altijd tevreden

Niets op te merken

Pluspunten

Snelle service, spullen mooi verpakt, altijd een handgeschreven begeleidend briefje erbij met een compliment. Gewoon top!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle bezorging, keurig verpakt!

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, met een persoonlijk kaartje!

Wij hadden twee paar sokken besteld. In eerste instantie werd er maar één paar geleverd, terwijl op de website en in de mail werd aangegeven dat ze alle twee op voorraad waren en ook verzonden waren

Pluspunten

Snelle service, netjes ingepakte bestelling, leuk handgeschreven kaartje erbij! Jammer dat mijn nieuwe magie 40 na 1x dragen een dikke vette ladder heeft :-( maar nu weet ik in ieder geval waar ik ze moet bestellen!

Geen :-)

Pluspunten

persoonlijk contact, coulance, snelle service, verzorgde en smaakvolle verpakking.

ik heb maar één keer iets besteld en zou niet weten wat er aan verbeterd zou kunnen worden.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com