Pluspunten

Snelle service en artikel mooi verpakt en een leuk handgeschreven berichtje erbij

geen

Pluspunten

betrouwbaar, snelle levering, netjes en persoonlijk!

Pluspunten

Super klantvriendelijk

?

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, Artikelen keurig verpakt, Erg duidelijk kloppende informatie over een nalevering

Pluspunten

Mooie merken Snelle service Mooi verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Website Makkelijker maken

Pluspunten

Snelle service, ontzettend netjes verpakt mét een persoonlijk berichtje erbij. Top

Pluspunten

Direct geleverd, zelfs prachtige vepakking!

Pluspunten

Tot nu toe zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Gave collectie van heel compleet aanbod, mooi pakketje met persoonlijk briefje erbij, snelle service... Ik ben zeer tevreden en zou zeggen: ga zo door.

Pluspunten

Persoonlijke noot bij aflevering. Erg leuk!

Het werd twee dagen na plaatsing bezorgd per post. Geen probleem, maar melding was via pakket.

Pluspunten

Mooi assortiment, goede communicatie per email. Bestelling snel geleverd en mooi verpakt.

In een enkel geval komt de maattabel bij een product niet overeen met de opties voor de maatkeuze dus even zoeken dan welke de juiste is (xs tm xl vs. 1 tm 5)

Pluspunten

Snel en leuk persoonlijke kaartje erbij!

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Komt op zit vermelde leveringstermijn na Persoonlijke boodschap gevoegd bij levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed reageren op klachten en berichten

voor de derde keer in de fout met de verpakking (gewenst enveloppe i.p.v. doos i.v.m. vorm brievenbus)

Pluspunten

Pakketje snel binnen gekregen, zorgvuldig ingepakt en een geschreven briefje erbij wat als een leuke persoonlijke aanvulling voelt!

Pluspunten

Persoonlijk geschreven attentie erbij en bijzonder mooi ingepakt, snelle levering en goede communicatie over de bestelling. Daarnaast zeer kwalitatief product!

Pluspunten

Prima!!

Pluspunten

Snelle service luxe verpakking en een persoonlijk briefje. Zeer attent

Pluspunten

Snel en accuraat met een persoonlijke touch. Prettig om hier iets te bestellen!

nvt

Pluspunten

1 artikel werd nageleverd, om dit door te geven zat er een handgeschreven notitie bij mijn pakketje. Dit kwam vriendelijk over en wekte vertrouwen bij mij.

Pluspunten

Leuk persoonlijk berichtje dat er een nalevering zou plaatsvinden. De nalevering geschiedde de volgende dag al. Mooi ingepakt.

Op zich is een nalevering geen probleem, maar ik vind het zonde van het verpakkingsmateriaal. Wat mij betreft had ik een keus gekregen. In twee keer leveren of een dag later bezorgen en dan alles in één keer.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com