Pluspunten

Het product werd snel bezorgd, het zat netjes verpakt en er zat een persoonlijk briefje bij van het bedrijf.

Voor de maat 'one size' kan misschien aangegeven worden dat de voeten ruim vallen.

Pluspunten

Netjes geregeld en keuring bezorgd!

Pluspunten

bestelling snel thuis, alles netjes afgehandeld

Kousen waren uitverkocht, daardoor had ik anderen uitgekozen. Uiteindelijk kreeg ik deze tweede keus ook met nazending omdat ze niet op voorraad waren. Als ik toch moet wachten, had ik dat liever op het eerste paar gedaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

aardig over telefoon

slordig met orders, geen terug koppeling over retour gezonden producten en veel heen en weer gebel om uiteindelijk de orde binnen te krijgen.

Pluspunten

Prima website Kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide collectie Snelle en persoonlijke reactie op mailcorrespondentie en adequate actie

De huidige hoge standaard handhaven

Pluspunten

snelle reactie, snelle levering, attente service bij het combineren van bestellingen, attente communicatie m.b.t. naleveringen.

Pluspunten

Fijne en snelle site. Geen onnodige vragen en snelle levering. Overigens erg leuk en creatief verpakt. Echt een cadeautje :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering redelijk snel

Pluspunten

Zeer nette verpakking.

Pluspunten

Snelle, goede én persoonlijke service

Pluspunten

Vriendelijk contact en snel in reactie. Kortom goede service en vlotte afhandeling order.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, persoonlijke boodschap bij het pakket.

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen!

Ik kan ze niet bedenken.

Pluspunten

> gastvrij, vriendelijk, voorkomend > snelle levering > mooie verzorging van de levering met altijd een vriendelijke groet > prachtige panty's > fantastische service

Pluspunten

Netjes en op tijd leveren en een perdoonlijke tough

Weet er niet een te verinnn

Pluspunten

Snelle verzending (vandaag besteld, morgen in huis) Omruilen ook snel en klantvriendelijk afgehandeld. Telefonisch goed bereikbaar.

Pluspunten

Very professional Personal touch- hand written card to let me know one article will be delivered later Efficient

Pluspunten

Ze komen na wat ze beloven! De kortingscode werkte online niet, en werd later zoals aangegeven netjes en snel teruggeboekt op mijn rekening

Werkende kortingscode zodat klanten niet telefonisch contact op hoeven te nemen.

Pluspunten

Prima service ook met de nabestelling

Pluspunten

De vlotte bezorging.

Pluspunten

Snelle levering, mooi produkt en erg leuk, zo'n persoonlijk kaartje erbij.

Pluspunten

Snelle levertijd en zeer verzorgd pakket met leuke persoonlijke kaart

Pluspunten

Snelle service en ruime keuze

Nvt

Pluspunten

Voor 17.00 volgende dag in huis

Pluspunten

supersnel en netjes verpakt geleverd

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com