Pluspunten

Snelle verzending. Goed verpakt. Niets op aan te merken

vooral zo blijven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ziet er persoonlijk en verzorgd uit voor wat betreft aflevering. Prijzen niet scherp. Wanneer bij een levering, ondanks dat site wel voorraad vermeldt, een tekort is, verwacht ik minimaal een tegoedbon. Immers ik ben niet in gebreke en verwacht een tijdige ontvangst van mijn bestelling..nu "greep ik mis"..

Pluspunten

Supernetjes verpakt, snel verzonden en een persoonlijk kaartje erbij. Daarnaast had ik per abuis de verkeerde kleur aangeklikt, kreeg een gratis retourlabel. Werd niet moeilijk gedaan.

Pluspunten

Snelle levering!!

Maattabellen lopen niet altijd door tot grotere maten. Dus dan is het alsnog een gok die je moet nemen. Het kunnen zoeken op merk na het klikken van de link dames --> panty's zou makkelijk zijn!

Had weinig keuze van de kleur donker blauw die ik zocht in een capri legging

Pluspunten

Snelle levering, goede service! Persoonlijk woordje bij pakket.

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie en een voortreffelijke, vlotte levering.

Pluspunten

Snelle service! Persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Snelle service en altijd een handgeschreven briefje er bij. Erg leuk

Pluspunten

Snelle en goede service. Plus een persoonlijk kaartje bij de bestelling :)

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Mooie verpakking en een persoonlijk woordje in het pakketje. Daardoor is het net een cadeautje, al heb je het zelf besteld! Prettig persoonlijk contact bij evt. vragen.

Pluspunten

Pluspunten

Super snel geleverd en nog een handgeschreven kaart erbij als bedankje ook. Heel bijzonder! En geen verzendkosten. Top!

Pluspunten

Producten worden geleverd met een persoonlijke kaart en in een zeer mooie verpakking. Het is alsof je een cadeautje uitpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Heerlijk om uit heel veel merken te kunnen kiezen. Overzichtelijk ook.

De kleuren komen niet altijd overeen met de verwachting (wat je ziet op de site), maar het zal wel lastig zijn om de kleur goed te vangen op een klein blokje. Er zitten nu bij mij panty's bij mijn bestelling die ik eigenlijk te donker vind. Misschien is een omschrijving een idee.

Pluspunten

Volgende dag al in huis met een ontzettend lief persoonlijk bericht erbij. Reden voor mij hier vaker iets te bestellen!

Pluspunten

snelle levering in prachtige verpakking!!!

geen

Pluspunten

snel geleverd, mooi pakketje, persoonlijk tintje

Pluspunten

Goeie service!

Pluspunten

Groot aanbod, duidelijke informatie, snelle website, vriendelijke en persoonlijke benadering, keurige bezorging in mooie verpakking.

Niet van alle kleuren afzonderlijke foto's op de website. Dat is een gemis. Daardoor niet altijd goed te bepalen welke kleur panty je wilt. Foto's vaak in lage resolutie, bij vergroting worden ze onscherp. Het menu 'sale' heeft geen vaste volgorde. Als je een onderdeel aanklikt en vervolgens weer teruggaat is de volgorde van de artikelen gewijzigd.

Pluspunten

Prettig winkelen en stipte levering

Pluspunten

Persoonlijke boodschap bij je bestelling. Top

Nvt

Driehoeven 16