Pluspunten

Snelle levering, erg netjes verpakt, persoonlijke service met handgeschreven kaartje erbij. Voelt met liefde verpakt.

Pluspunten

Zo leuk om het pakketje open te maken en daar je bestelling mooi ingepakt in oranje papier aan te treffen! Het persoonlijk geschreven kaartje erbij maakte het voor mij echt af!

Pluspunten

Snelle levering. Voor kleine pakketten hoef je niet thuis te zijn want die worden in de brievenbus afgeleverd.

Pluspunten

Goede service, mooie, uitnodigende website en een vriendelijk, handgeschreven briefje bij de bestelling. Alles ziet er heel netjes en verzorgd uit.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ging in een keer goed.

Ik zocht dezelfde sokken voor vader en zoon. Waarom kinderen- en grote maten niet op zelfde pagina, nu moest ik apart naar kindersokken en later naar mannensokken. Gewoon alle maten bij sok opgeven !

Pluspunten

Terwijl Beenmode een internetbedrijf is vond ik de behandeling heel persoonlijk ; ik belde op met een vraag en er werd meegedacht met mij met betrekking tot mijn wensen en de mogelijkheden. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden door een persoon met betrekking tot de levering.

Pluspunten

Snel en vriendelijk

geen

Pluspunten

persoonlijk leuk zo'n kaartje!

Pluspunten

Netjes verzorgde verpakking. Leuk verpakt (oranje verpakking), leuk om uit te pakken. Nette berichtgeving.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, zeer klantvriendelijk, producten van erg goede kwaliteit en worden mooi verpakt! Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.

Geen, nvt

Pluspunten

Keurig verpakt,vriendelijk berichtje,snelle levering

Pluspunten

Snelle levering; mooi en goed verpakt met vriendelijk kaartje erbij.

Ga zo door!

Pluspunten

Vriendelijk en snel

Neen

Pluspunten

Snelle service. Betrouwbaar. Nette aflevering.

Pluspunten

Snel, persoonlijk, netjes

Pluspunten

Super snelle service. Goede producten.

Pluspunten

Verzorgd, persoonlijk en snel

Pluspunten

Alles keurig verpakt en op tijd bezorgd!

geen verbeterpunten

Pluspunten

Top levering met leuke briefje erbij.

Tip: ga zo door!

Pluspunten

Grote collectie

Grotere hoeveelheid grotere maten .......soms snel uitverkocht

Pluspunten

Snelle levering van de producten en met een persoonlijk geschreven kaartje, top!

Pluspunten

De leuke handgeschreven kaart bij de bestelling

Driehoeven 16

5076 BB Haaren