Pluspunten

Altijd snel en accuraat, zeer netjes verpakt.

Pluspunten

Doen wat ze beloven, snelle correcte levering en de omschrijving van het product is duidelijk

Pluspunten

snelle levering, zorgvuldige verpakking, persoonlijk kaartje

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De maten komen niet overeen met wat op de verpakking staat mt 44-46 is in werkelijkheid véél kleiner. Na deze recensie kreeg ik nog geen 30 minuten later en telefoontje van hun klantenservice met hun excuus dat het product niet geheel naar mijn wens was en kreeg van hen een waardebon. Ik zeg top...

Pluspunten

Pluspunten

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. De levering is zeer snel en discreet. Ik vond het persoonlijke briefje bij de bestelling erg leuk.

Pluspunten

Snelle levering, gratis nalevering (ipv dat de hele bestelling op zich laat wachten). Persoonlijk berichtje hierover, leuk!

Pluspunten

Snelle service en een leuke persoonlijk note erbij... Mooi verpakt, zal zeker nog eens bestellen.

Pluspunten

Ze lopen de benen uit hun lijf als er iets niet helemaal is goed gegaan! TOP service, je krijgt daar de kous niet op je kop!

Pluspunten

Goede producten! Snelle levering! Telefonisch goed te bereiken.

Als tip wil ik meegeven, dat jullie de website beter "up to date" moeten houden. Nu was ik al een behoorlijke poos in de veronderstelling dat bepaalde sokken uitverkocht waren maar na 1 telefoontje, bleek dat jullie die gewoon konden bestellen en had ik ze toch nog vrij snel in huis. Niet iedereen gaat gelijk bellen om te vragen hoe het zit en zo loop je toch inkomen mis.... Of zet ergens op de site dat ze jullie altijd kunnen bellen wanneer iets niet voorradig is om evt na te vragen wanneer ze er wel weer zijn.

Pluspunten

Snelle levering, niet alle producten waren voorradig, net handgeschreven excuuskaartje en dag erna alsnog de order compleet ontvangen!

Pluspunten

-snel -leuk handgeschreven brief

KiyOh is een beetje jammer voor dit soort dingen....

Pluspunten

De andere dag al in huis

Pluspunten

Persoonlijke aandacht

Niets

Pluspunten

prima website, snelle levering, persoonlijk briefje

geen

Pluspunten

Persoonlijke benadering Goede service vanaf bestelling en zelfs nog na de bezorging aan de deur Leuke verpakking!

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering. Heel erg leuk dat er een kaart met een persoonlijke tekst bijgevoegd was.

Pluspunten

Mooi assortiment en snelle verzorgde levering. Nog nooit een order verkeerd gegaan, altijd alles tip top voor mekaar. Fijne site, navigeert heel prettig. Een feestje om het pakket te ontvangen en uit te pakken. Leuk die persoonlijke kaartjes erbij, heel bijzonder! Mooi dat oranje papier om de produkten, ziet heel luxe uit.

Jammer dat je winkelmandje snel weer leeg is, als je de Ipad even neerlegd of dichtklapt. Zou fijn zijn als je winkelmandje gevuld blijft, als je eventjes iets anders tussendoor moet doen. Bij sommige sites blijft het winkelmandje wel gevuld, en dat is toch wel handig....bv bij parfumerie Douglas, Wehkamp en Bonaparte

Pluspunten

Correcte, persoonlijke en prettige service.

Pluspunten

Mooi verpakt, Groot assortiment, Persoonlijk kaartje bij bestelling.Snelle levering.

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij het pakje. Heel snelle aflevering na bestelling.

Pluspunten

Duidelijk site, update bestelling via mail. Persoonlijk. Keurig verpakt. Als klant voelde ik mij echt koning.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over beenmode.nl! Duidelijke website, snelle bezorging en zeer persoonlijke service (met een handgeschreven bedankbriefje bij mijn bestelling). Ik bestel hier volgende keer zeker weer mijn panty's.

Pluspunten

Persoonlijk briefje is top!

Pluspunten

Alleen maar positief, groot assortiment, snel bezorgd en goed verpakt

Geen verbeter punten

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com