Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide collectie, netjes geleverd.

Bij kiezen kleur panty's niet altijd een voorbeeld maar alleen de verpakking.

Pluspunten

Lekker snel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bericht over orderbevestiging en verzending pakket ontvangen

Controleren of het pakket daadwerkelijk is afgeleverd. Tot op heden nog niets ontvangen...... Wellicht bekijken of het met een ander bezorgdienst beter geregeld wordt

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

snelle levering, eerste bestelling, handgeschreven bedankje voor de bestelling door adrienne (erg leuk)

geen

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk berichtje in de zending, komt heel attent over

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie artikelen, leuke verpakking en een leuke, handgeschreven briefje bij de bezorging :) ook leuk dat je niet per ideal hoef te betalen.

Tot nu toe geen, misschien betere reclamen maken want ik kwam hem per toeval tegen toen ik iets heel specifiek googelde een naar blad 2-3 ging. Jammer, want echt een toffe bedrijf!

Pluspunten

Veel merken in het assortiment, ook de duurdere. Snelle levering van de bestelde items. Bestellingen zijn keurig verzorgd en ingepakt. Mooie en gemakkelijke site.

Pluspunten

Op tijd geleverd, keurig verpakt met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij. Top!

Pluspunten

Snelle levering, nette afhandeling en lief briefje bij het pakje

Pluspunten

Persoonlijke service Uit eigen beweging het deel van de bestelling dat al op voorraad was alvast verzonden Snelle verzending (van eerste deel, maar tweede deel volgde al snel)

Direct melden als iets niet op voorraad is, nu las ik het pas toen een deel van mijn bestelling bezorgd was

Pluspunten

Pakket ziet er heel verzorgt uit, echt een kadootje!!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk, kwaliteit, nette verzending

Geen.

Pluspunten

Snelle service, betrouwbaar met leveren.

Geen. Prima winkel.

Pluspunten

Snelle levering, zeer net verpakt, vriendelijk kaartje erbij.

Pluspunten

Zo leuk het met zorg ingepakte pakketje. Bij het openen ervan wordt je direct blij. Zo kun je ook als webwinkel iets persoonlijks ervan maken.

Pluspunten

Snelle levering! Wat ik erg leuk vond was dat er een persoonlijke noot ( handgeschreven kaartje) bij de bestelling zit!

Pluspunten

Vlotte levering, persoonlijke noot, mooi assortiment

Foto's komen niet altijd overeen met het beschreven product (bv andere kleur)

Pluspunten

Veel aandacht aan de verpakking met een persoonlijke noot, top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment

Laatste bestelling nog steeds niet ontvangen

Pluspunten

De bestelling wordt snel geleverd. Bij het retourneren van artikelen wordt snel terugbetaald. Het met de hand geschreven bedankje voor de bestelling is erg leuk.

Pluspunten

Geweldige service en aardige medwerkers. Daarnaast een mooie en uitgebreide collectie

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com