Pluspunten

Kwaliteit, ruime keuze, goede website, goede klantenservice, pakketje komt alsof ik een cadeau gekocht heb, altijd met handgeschreven kaartje, de klant is koningin!

Houden zo!

Pluspunten

Bij vragen snel antwoord. Vlotte afhandeling. Prachtige verpakking met persoonlijke aandacht. Hele ruime collectie.

Pluspunten

Vriendelijk, snelle service. Altijd correct.

Geen.

Pluspunten

klantvriendelijkheid, kwaliteit

afterpay mogelijkheid retourneren of ruilen moet kosteloos

Pluspunten

Snelle levering. Personal touch.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Goede collectie, uitstekende service, persoonlijke benadering

Pluspunten

zeer snelle service

Pluspunten

Duidelijke website, levering op het afgesproken moment en de kleur van de leggings komt precies overeen met de kleur op de website.

Pluspunten

Veel keuze, overzichtelijke website, snelle levering, persoonlijke boodschap, leuke verpakking

Geen bezorgkosten?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte bezorging. Leuk dat er nog een persoonlijk kaartje bijzat.

Geen, dik tevreden

Pluspunten

Geweldige services

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering goede verpakking

geen verbeterpunten, ben tevreden !

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie. Wat ik leuk vond is dat er een persoonlijk kaartje bij zat. De verpakking was ook netjes.

Kijken naar de mogelijkheden wat betreft de kosten als er door een klant iets retour gestuurd wordt.

Pluspunten

Ik vond het heel leuk dat ik een persoonlijk geschreven berichtje bij mijn bestelling kreeg! Bovendien was de levering heel snel.

De panty die ik heb besteld was blijkbaar niet echt van goede kwaliteit, want de eerste keer dat ik hem aandeed (en ik doe dit altijd voorzichtig want ik weet hoe kwetsbaar panty's zijn) trok ik er ondanks mijn oplettendheid alsnog gelijk een ladder in. En dit terwijl ik hem alleen even probeerde te passen. Dus dat vond ik wel jammer want voor een panty vond ik hem niet super goedkoop...

Pluspunten

Goede kwaliteit van producten, duidelijke website, veel producten, goede afspraken

Pluspunten

goede service,snelle bezorging en leuk persoonlijk berichtje bij de zending

betere informatie als niet de hele order in zijn geheel bezorgd kan worden.

Pluspunten

Makkelijk op internet te bestellen. Snel thuis Efficiënt.

Pluspunten

Ruime keuze. Veel merken en goede prijzen. Snelle levering.

Pluspunten

Keus, duidelijk, voor elke gelegenheid beenmode.

Pluspunten

Goede producten en nette communicatie en snelle afhandeling

weet ik zo even niet nog meer keuze

Pluspunten

Top service, snelle mooi verpakte levering, en perfect telefonisch geholpen.

Pluspunten

Snelle bezorging, persoonlijk berichtje en fijne service. Top!

Pluspunten

Blij verrast door de manier van verpakken en het toegevoegde geschreven kaartje!

Geen.

Driehoeven 16