Pluspunten

Ruime keuze in artikelen door de zeer uitgebreide collectie. Snelle en discrete levering

Pluspunten

Snelle levering, mooi assortiment. Dit is de 2e keer dat ik hier bestel wederom na tevredenheid. Leuk ook het handgeschreven kaartje! Hou dat er in!

Pluspunten

Hele snelle actie - snelle verzending en een prachtig pakketje met mooie producten en een persoonlijk briefje. Gewoon in één keer helemaal goed.

Pluspunten

Mooi en gevarieerd assortiment. Goede service en aandacht voor de klant (het is een kleine geste, maar een handgeschreven bedankje voor de bestelling waarin wordt bedankt wederom te bestellen wordt altijd gewaardeerd).

Een kortingscoupon voor de eerstvolgende bestelling vind ik een mooi gebaar. Ik koop vaak meerdere paren tegelijk en kom dan niet zo snel terug. Dan is het de vraag of ik dan nog weet waar de coupon is. Mijn voorkeur zou een digitale versie zijn die automatisch komt als ik weer een nieuwe bestelling plaats.

Pluspunten

Geweldige collectie. Snelle en correcte levering met een persoonlijk tintje: heel bijzonder!

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Pluspunten

Snelle levering met net briefje erbij.

Geen, alles goed gegaan

Pluspunten

Snelle levering, keurig en professioneel verpakt!!! Mooi bedrag aan kortingsbinnen erbij!

Nvt

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en ik kreeg het gevoel bijzonder te zijn...

Niets

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie over de status van de levering.

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van mijn order. En een perfecte suede Hue legging!

Pluspunten

Snelle levering, mooi pakketje

Verzendkosten bij retouren.

Pluspunten

Hele mooie assortiment!

Pluspunten

Netjes en persoonlijk verzonden. Erg klantvriendelijk.

Niets.

Pluspunten

Pluspunten

snelle service en leuk hand geschreven kaartje erbij...super!

Pluspunten

Pluspunten

Een persoonlijke handgeschreven boodschap bij de bestelling, heel leuk! Snelle levering wanneer de spullen in huis zijn.

Wellicht zijn er ook wollen kinder maillots in het assortiment mogelijk. Van Falke??

Pluspunten

Snelle levering, en wat ik zo leuk vindt ze pakken het zo mooi in dat het wel een cadeautje is. Bestel de volgende keer weer.

geen verbeter punten tips , ga zo door

Pluspunten

snelle levering, persoonlijke notitie bij de levering, je voelt : "de klant is koning".

Pluspunten

Overzichtelijke website, goed assortiment, hoge kwaliteit. Zeer tevreden met mijn bestelde artikelen. Verrast door het persoonlijk geschreven memokaartje.

Verpakking post was helaas op de hoek uitgescheurd, maar inhoud was niet beschadigd.Er was zelfs al rekening mee gehouden want in de enveloppe zaten de goederen in een vloeipapier verpakt.

Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

Ik heb nog nooit zo'n keurig,verpakt, en persoonlijk! pakket ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering en persoonlijke benadering.

Zelf betalen als je iets retour wil zenden, niet klantgericht. Panty slechte kwaliteit, terwijl de prijs hoog is. Gelijk naadjes erin..verwacht ik niet van een panty van € 20,- Op de website staat nergens hoe je je artikelen kan retourneren, volgens mij een verplichting als je bij Thuiswinkel Waarborg bent aangesloten.

Pluspunten

Mooie, uitgebreide collectie. Professionele service en afhandeling van de bestelling. Zeer snelle verzending.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren