Pluspunten

Er wordt meegedacht

Nog niet

Pluspunten

Super snelle levering! Met aandacht ingepakt als een heus cadeau!

Pluspunten

Snel, goed verpakt, ruime keuze

Nvt

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Beenmode.nl heeft een zeer ruim assortiment en bovendien voordelig geprijsd dan soortgelijke webwinkels. De verzending is ongelofelijk snel en eveneens zeer voordelig. Fijne en betrouwbare webwinkel.

Voor dit bedrijf kan ik geen verbeterpunten of tips te bedenken.

Pluspunten

snelle levering en ook een persoonlijke note!

Pluspunten

Snelle levering; doen wat wordt beloofd

Omschrijving van artikel iets beter, want bestelde legging is anders dan verwacht (lijkt meer een voetloze maillot.

Pluspunten

De bestellingen worden zeer snel geleverd en de service is vriendelijk en zeer goed. Ruilen gaat gemakkelijk en ik kreeg laatst bij een panty die naar slechts een keer dragen al kapot ging een nieuwe panty aangeboden. Ik kom graag terug bij dit bedrijf!

Pluspunten

snelle levering en leuk dat er een persoonlijk briefje bij gesloten was.

Pluspunten

Hele goeie service: ik kreeg zelfs een telefoontje voor overleg! En een handgeschreven kaartje bij de bestelling doet het bij héél goed.

Geen.

Pluspunten

De helft van mijn bestelling zou pas een dag later komen en ik ben gebeld of alles in 1 keer mocht worden verstuurd of dat ik de helft toch al eerder wilde ontvangen.

- Op de site stond niet dat het niet op voorraad was - De maatvoering van het merk ondergoed zoizo zou fijn zijn wanneer het op de site terug te vinden zou zijn. Niet alleen de kindermaten maar ook de koppeling met M-L en XL. Zo staat het nl in het ondergoed.

Pluspunten

vriendelijke, goedkope, snelle levering en goede kwaliteit

beginnen met de verkoop van het merk Pretty Polly

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website Makkelijk bestellen

Pluspunten

Nette afhandeling, nette verpakking, srevice was cordaat en attent.

Pluspunten

Snelle service, uitgebreid aanbod

Pluspunten

Snelle levering, goed dat je verpakkingsmateriaal kunt kiezen indien discretie gewenst is. Leuk handgeschreven kaartje erbij!

Beter beeldmateriaal van de producten. Ik wist niet of de panty een 'broekje' zou hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment en snelle levering

sokken kunnen dooe een brieven bus: maak dan ook brievenbuspakketjes die direct afgeleverd kunnen worden.

Pluspunten

Perfect, snelle levering, mooie kwaliteit sokken

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke aanpak, ik kreeg zelfs een handgeschreven kaartje bij mijn levering. Ook mooie verpakking.

Pluspunten

Goede service en snelle levertijd. Het product voldoet aan hetgeen beloofd wordt op de website. De foto's van de modellen met de beenmode aan komen overeen met hetgeen je geleverd krijgt. Fijne panty voor een lage prijs!

Ik ben via veel zoeken en klikken op de website van dit bedrijf terecht gekomen. Zonde want het zou als een van de eerste hits op google moeten verschijnen als je 'motief panty'of design panty of mooie panty of uberhaupt panty of beenmode intikt. Het is echt dat wat vrouwen zoals ik graag aan doen en erg fijn als er een bedrijf is dat opvalt die het verkoopt :)

Pluspunten

goedde producten, keurig verpakt met persoonlijke boodschap, top

Pluspunten

Duidelijke website en correcte levering

Pluspunten

Prima service, prima communicatie, snel verstuurd, netjes en elegant verpakt!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering netjes ingepakt en een leuk persoonlijk briefje erbij. heel erg netjes!

geen

Pluspunten

Snelle levering nu ook naar België ! Levering de dag nadien, dat is top!!! Zeer mooi verpakt en altijd met een vriendelijk briefje erbij.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren