Pluspunten

Snelle en nette levering. Duidelijke site.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede hulp en oplossing toen het met mijn betaling niet lukte.

Pluspunten

Snel en correcte bezorging, bestel volgende weer opnieuw.

Pluspunten

Compleet assortiment, een vriendelijke service en snelle, correcte levering

Pluspunten

supersnelle levering tegen goede prijs.............

zie ik niet

Pluspunten

Snelle service. Afspraken worden nagekomen. Leuk persoonlijk kaartje: je klandizie wordt gevoelsmatig gewaardeerd.

Pluspunten

Snelle levering Prijs / Kwaliteit goed

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, prima prijzen.

Online inzicht in wat er op voorraad is of eerder op de hoogte gebracht worden dat er iets nagezonden moet worden.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeleling van je bestelling.

Gee. Ga zo door

Pluspunten

Goede oplossing toen produkt niet leverbaar was, snelle levering

Had gecombineerd verzonden kunnen worden.

Pluspunten

Prettige en snelle mailwisseling en prima levering

Pluspunten

Hele snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, nette regeling met gratis verzenden bij een bestelling vanaf €25.- (redelijk bedrag), snelle levering en het pakketje zelf voelde als een luxe cadeautje bij openen. Het vloeipapiertje en handgeschreven kaartje zouden niet belangrijk moeten zijn maar het "meisje" in mij houdt daar toch blijkbaar van...

Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

persoonlijk contact!

Pluspunten

Fantastisch. Keurige bezorging, en de panty was ook nog mooi ingepakt. Vooral het persoonlijke briefje, handgeschreven , was erg verrassend. Veel complimenten gehad op de bruiloft over de mooie panty.

Ik an geen min puntje bedenken. Ga zo door!!!

Pluspunten

Altijd blij met beenmode.nl! Ze hebben echt alles, versturen heel snel en omdat het platte pakketjes zijn, past het door de brievenbus. Als je twijfelt, geven ze deskundig advies over de telefoon.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Persoonlijk bericht bij zending inclusief tips hoe het product te gebruiken en bijna als cadeau ingepakt. Leuk uitpakken. Duidelijke site

Pluspunten

Altijd goede en supersnelle levering met persoonlijke boodschap

Pluspunten

Slim om pakketjes te sturen die door een brievenbus passen! Goede communicatie als een artikel te laat is of nageleverd moet worden Persoonlijk kaartje

Assortiment uitbreiden?

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com