Pluspunten

webside was makkelijkl

Pluspunten

persoonlijk briefje over latere levering !! erg prettig!!

Pluspunten

doen wat ze beloven, en meer

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle verzending en een persoonlijke noot bij het pakketje.

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levertijd Past door de brievenbus

Pluspunten

- Snelle levering - Persoonlijk kaartje erbij

- van de 5 paar sokken viel 1 paar zichtbaar kleiner uit. Het zou fijn zijn als het bedrijf dit zelf had opgemerkt. Ze hebben het wel goed opgelost (als ik ze terugstuur krijg ik een ander paar).

Pluspunten

Supergoede service, had 2 panty's besteld die waarschijnlijk fabrieksfout hadden, ik kreeg zonder problemen 2 nieuwe opgestuurd. Heel vriendelijk aan de telefoon, echt een pluim verdienen ze. Waren alle bedrijven maar zo klantvriendelijk.

Pluspunten

Prima website met veel keus. Voor ieder wat wils.

Ik ben tevreden en weet geen verbeterpunten. Mijn bestelling voldeed aan mijn verwachting.

Pluspunten

supersnelle levering, luxe verpakking, kom hier ZEKER terug

Pluspunten

Ruime keuze, snelle verzending, mooi verpakt, goede service achteraf, vlotte en vriendelijke communicatie.

Pluspunten

Vlotte verzending en heel verzorgd ingepakt. Erg leuk dat er een persoonlijk krabbeltje bij zat. Ook de kaart met tips over het gebruik van een nieuwe panty is heel handig.

Op de kaart met tips las ik over de panty glove van Oroblu. Van het bestaan van zo'n handschoen wist ik niet. Had ik het eerder geweten, dan had ik een paar bij besteld. Nu zou ik verzendkosten moeten betalen als ik ze alsnog apart bestel. Tip:Misschien kunnen jullie op de website bij de pagina van de panties ook een plaatje van de handschoenen toevoegen.

Pluspunten

Info op de site en snelle bezorging via brievenbus dus hoef je niet thuis te wachten. Ben heel blij met mijn aankoop!

Pluspunten

Op tijd, leuk persoonlijk bedankje bij de bestelling en kwaliteit beter dan verwacht! In vergelijking met veel anderen ook goedkoper.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De luxe kado verpakking waar ik 2 euro voor moest betalen is niet meer dan een in een papiertje ingepakt kado-tje. Wat in een winkel gratis gedaan wordt.

Pluspunten

Goed verzorgd geleverd en een mooI factuur.

Snellere levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Prima goederen geleverd, razendsnel en voor een prima prijs. Kortom: dik tevreden.

Zo doorgaan. Ook de persoonlijke noot bij de bestelling vond ik erg leuk.

Pluspunten

echt snelle toezending..super

ik miste een kleur van pantykousjes die ik altijd draag n.l. glace, dus heb ik een andere kleur uitgezocht.(filodoro)

Pluspunten

snelle verzending en zeer netjes verpakt

Pluspunten

Maakt 100% waar wat ze beloofd en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

snelle levering en mooi verpakt. Het handgeschreven briefje erbij, maakte het helemaal af!

Pluspunten

Snel, keurig verpakt, handgeschreven briefje

Pluspunten

Snel geleverd en keurig verpakt

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com