Pluspunten

Ik ben zeer positief over uw bedrijf en ben ook blij dat ik mijn bestelling van mijn Sally Socks zo snel geleverd krijg en ook bij jullie dit kan blijven doen. In het verleden ging ik altijd naar de Bijenkorf om ze te kopen maar helaas is hij ben mij in Arnhem gesloten, dus zou ik heel ver weg moeten en ben om die reden erg blij met uw bedrijf. Hartelijke groeten

Pluspunten

Persoonlijke aandacht die je treft bij het openen van het pakje. Snelle respons

Pluspunten

Goede overzichtelijke en transparante site. Duidelijke foto's en product omschrijvingen. Betaalsite is veilig en de transactie kon correct uitgevoerd worden. Leverantie van de panty geheel conform afspraak keurig op tijd. Discreet verpakt met handgeschreven groet en verzorgingstips voor een langere levensduur van de panty. Helemaal TOP

Nieuwsbrief met aparte herencolumn... zou uniek zijn !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en heel klantgericht

Na bestelling heb ik 3 x na moeten vragen waar mijn laatste bestelling bleef omdat er 1 product later zou komen.

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt, vriendelijk kaartje erbij. Kortom, kan niet beter!

Pluspunten

Mooie site, groot assortiment en fantastische service!

vooralsnog geen

Pluspunten

Snelle service, mooi ingepakt en leuk kaartje erbij!

N.v.t.

Pluspunten

Eenvoudige site, snelle levering, en leuk verpakt. En een kortingsbon voor de volgende bestelling.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering en persoonlijke touch

Pluspunten

Altijd een berichtje als het later komt.

Pluspunten

Super snelle levering, altijd netjes tot in de puntjes verzorgd, mooie verpakking en ook persoonlijke klantenbenadering. Erg prettig. En niet onbelangrijk, prachtige producten!!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk briefje

Pluspunten

Heldere informatie, snelle levertijd, netjes verpakt, zeer attent met een handgeschreven bedank kaart. Super!!

Pluspunten

Snelle service en heel netjes met bijgevoegd briefje. Nalevering werd ook heel netjes vermeld en ook snel en wederom netjes nageleverd.

Pluspunten

Werkelijk een webshop die het begrijpt. Collectie uitzonderlijk, inclusief Wolford. Zeer snelle verzending, zeer fraai ingepakt en als kers op de taart een persoonlijk kaartje erbij!

Geen!

Pluspunten

Gevarieerde collectie. En daarmee ook goede kwaliteit. Goede prijs. En uitstekende, snelle en vriendelijke service.

Geen.

Pluspunten

Veel keuze en zeer netjes verzonden.

Pluspunten

Snelle en nette bezorging met een persoonlijk kaartje

Pluspunten

Mooie producten, die snel thuis bezorgd worden. Met heel leuk en attent een handgeschreven boodschap erbij.

Pluspunten

* persoonlijk bericht wat is toegevoegd aan het product, super. * mooie verpakking * snelle levering

Pluspunten

De persoonlijke aandacht in de vorm vh handgeschreven kaartje. De zorg waar het mee ingepakt is . En de huisstijl. Echt super !!!!!

zou het niet weten

Pluspunten

Prettige site. Komt zeer proffisioneel over. Snelle levering! Prachtig en met zorg verpakt. Met een persoonlijk tintje. Net alsof je een cadeautje ontvangt! Ik ben wederom zeer tevreden of de snelle levering, de kwaliteit en het verpakken! Echt met zorg verzonden!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren