Pluspunten

Assortiment, lay-out website, snelle levering, product mooi verpakt, leuk handgeschreven kaartje, leuk na eerste bestelling 5 euro waardebon, daardoor kwam ik o.a. terug voor een tweede bestelling.

Ook onder de 20 euro gratis verzendkosten.

Pluspunten

Goede, duidelijke site

Wanneer product niet voorradig is dit even melden. Niet het doen voorkomen dat de héle bestelling verstuurd is!

Pluspunten

Keurig verpakte snelle verzending voorzien van een persoonlijk geschreven bericht, het voelde als krijgen van een cadeautje.

Pluspunten

Snelheid van bezorgen

Reactie op mailtje via [email protected] bleef achterwege

Pluspunten

Snelle levering. Prachtig verpakt. Ziet er heel verzorgd uit! Een persoonlijke noot erbij. Super!

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk kaartje bij de levering

Pluspunten

Snelle levering. Een persoonlijk kaartje erbij. Tips voor gebruik?

Pluspunten

keurige heldere site

Pluspunten

Bestelling volgende dag in huis, mooi verpakt en persoonlijk kaartje erbij

Pluspunten

Webshop is overzichtlijk en heeft goede filter mogelijkheden

Staan soms veel producten in die niet meer leverbaar zijn(soms zelfs onder de categorie 'nieuw') dat is dan een beetje een teleurstelling.

Pluspunten

Snelle service, met een persoonlijk briefje erbij. Netjes verpakt.

Pluspunten

mooie en bijzondere beenmode. Lekker zittend ook (knelt niet vooral niet bij de taille, dus ik kan mijn gewone maat nemen (M), snelle service, lief en persoonlijk briefje erbij.Complimenten genoeg????

als ik iets bedenk horen jullie het!

Pluspunten

Snelle levering via brievenbuspost Geen verzendkosten hoeven te betalen (50+ bestelwaarde)

Op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Supersnelle service en leuk ingepakt !! :-)

Pluspunten

Snelle levering. Mooie merken

Inloggen werkte niet helemaal goed maar snel opgelost door klantenservice.

Pluspunten

Duidelijk Gebruikvriendelijk Nette levering

Ruimer aanbod van pyjama's en ondergoed

Pluspunten

Snel verstuurd. Steeds op de hoogte van status. Persoonlijk woordje bij bestelling

In account onthouden van voorgaande bestellingen zodat favorieten nogmaals kunnen wij terug gevonden op makkelijke manier

Pluspunten

Persoonlijke service. Nalevering wordt heel attent afgehandeld. Verpakking straalt zorg en aandacht uit. Super!

Pluspunten

mooi verzorgde zending. persoonlijk! en de zending was er snel, ondanks de feestdagen

Pluspunten

Supersnelle levering, met een persoonlijk kaartje erbij en tips om de panty mooi te houden, helemaal top!

Pluspunten

briefje met excuses erbij dat 1 kous te laat was.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering Artikelen zijn altijd erg mooi verpakt en wat ik vooral erg leuk vind is het persoonlijke kaartje dat bij elke levering zit. Ik ben een grote fan van Wolford en hiervan hebben ze een grote collectie.

Pluspunten

Snelle levering, mooi verzorgd.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren