Pluspunten

Snelle levering en het persoonlijke kaartje

Pluspunten

Een leuke handgeschreven notie erbij in mooie degelijke verpakking!!

Pluspunten

Persoonlijke touch, snelle levering, mooie artikelen voor goede prijzen.

Pluspunten

Bijzonder ruim assortiment met goede informatie over de maat en pasvorm.

De opmerking bij de bestelling "mag bij de buren worden afgeleverd" graag ook doorgeven aan de postbode.

Pluspunten

Veel keuze Snelle levering Leuk handgeschreven briefje erbij

Maatvoering is per merk nog best lastig. Daar meer informatie en vergelijk mogelijkheden zou fijn zijn. Met name voor grote maten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijke boodschap erbij, heel prettig!

Pluspunten

Vriendelijk persoonlijk briefje bij aflevering

Pluspunten

Netjes verzorgt snel geleverd. Prima kwaliteit.

Geen tips. Ik ben zeer content.

Pluspunten

Wat ik ontzettend goed vind is het kaartje waar een persoonlijk gerichte tekst op staat. Nog nooit eerder gezien. Top!

Pluspunten

Persoonlijk Netjes verpakt

TNT levert later door kerstperiode

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk, mooie merken

Pluspunten

Snelle levering Mooi verpakt Attent kaartje bijgevoegd. Kortom: een zeer tevreden klant

Pluspunten

Tijdig leveren, direct contact indien er iets met een bestelling is, elke bestelling heeft een persoonlijk handgeschreven kaartje, af en toe een kortingsbon bij een bestelling, volgens mij een leuk team, dat straalt het bedrijf uit tenminste

Pluspunten

Je ontvangt je bestelling mooi ingepakt met goede info en het leukste van alles is het persoonlijke kaartje wat erbij zit. Super!!

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd zoals beloofd!

Pluspunten

Super snel en chique verpakt geleverd!

Pluspunten

Snelle levering Keurige verpakking Goede kwaliteit

Kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, hele mooie verpakking en een leuk persoonlijk kaartje. Ik kom zeker terug!

Pluspunten

Mooie kwaliteit . Er valt uit veel te kiezen, voor elk wat wils. Vlotte afhandeling van de bestelling, bij het pakje ook nog een met de hand geschreven aardig kaartje. Vreselijk leuk. Ik heb bij de accesoires leuke cadeautjes gevonden. Al met al ben ik heel erg tevreden.

Ik stoot toch nog al eens mijn neus als iets niet meer in voorraad is. Graag verwijderen van de site! Dit om frustraties te voorkomen.

Pluspunten

Snelle levering en als het nodig is goed en persoonlijk advies. Ben zeer tevreden. Bovendien ook een zeer grote collectie met kwaliteitsmerken

Pluspunten

Snelle levering, was verrast dat het artikel verpakt was in cadeau verpakking.

Pluspunten

De drie kindermaillots die ik had besteld werden snel geleverd. Er werd persoonlijk contact opgenomen dat 1 kleur niet leverbaar was en of ik geld terug wilde, of alternatief een andere kleur of maat wenste. Het aanbod op beenmode.nl is sowieso zeer ruim!

Het is moeilijk de daadwerkelijke kleur van de maillots in te schatten vanaf de kleurtjes op het scherm. Ze kwamen niet heel goed overeen. Verder viel me op dat de gerekende prijs van beenmode.nl wat hoger ligt (€8,95) dan de adviesprijs van de fabrikant (€7,50) die op het aangehechte kaartje stond.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com