Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over beenmode. Alles wordt keurig netjes ingepakt. De bestelde goederen worden meestal de volgende. Dag bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handige producten (ik had de open tenen panty gekocht voor een paar feestjes deze maand). Snelle verzending.

De panty was erg prijzig en de eerste keer dragen al kapot. Van een panty die bijna een tientje kost verwacht ik wel wat meer.

Pluspunten

goed assortiment (vooral Falke sensitive) prijsgunstige verzending

Pluspunten

Snelle levering Netjes/mooi ingepakt Professioneel

Pluspunten

mijn vragen werden op een prettige en deskundige manier door Fleur beantwoord zodat voormij duidelijk werd welke maillot ik het beste kon kiezen. Het pakje was heel mooi verzorgd met veel waardering voor de persoonlijke note en de kortingscheque. En de producten zijn heel mooi.

Pluspunten

Ook de tweede bestelling super snel geleverd en zeer stijlvol verpakt. Prijzen zijn prima en ik ben erg te spreken over het asortiment

Pluspunten

Snelle levering en prettig klantcontact

Pluspunten

Wat er op de site staat voor 5 uur besteld de volgende dag in huis klopt, super. Verder is alles netjes verpakt en zelfs een persoonlijke noot door een handgeschreven begeleidend schrijven. Heel netjes.

Pluspunten

Prettige site en super die verrassing in de bus!

Pluspunten

Erg leuk en persoonlijk, het toegevoegde handgeschreven kaartje bij de mooi verpakte spullen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site,snelle service

Beter mailcontact

Pluspunten

Snelle service Persoonlijke aandacht Mooie productenlijn voor haar/hem en de kids.

Pluspunten

Mooie producten. Snel en verzorgd geleverd.

Met nog meer keus is kleuren (beenwarmers) was het nóg beter, maar ik ben hier ook heel blij mee.

Pluspunten

Een heel fijne webshop met een goed en groot assortiment. Ik koop er vanaf nu de homesocks van Falke en de sokken met profiel. De service is top! En als je het pakje ontvangt dan is het kadootje om uit te pakken. Mooi verpakt in zijdevloei en een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij...waar vind je dit nog??! Deze keer kreeg ik ook een kadobon...wat een verwennerij en mijn dank hiervoor. Kijk...zo'n webwinkel kom je een keer per toeval tegen (hihi omdat v en d alleen maar saaie kleuren sokken had) en verlies je niet meer uit het oog.

heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering,netjes verpakt.

Pluspunten

Prima levering, prachtig produkt!

Pluspunten

Levertijd, verpakking, persoonlijke noot

Verkeerde maat was gestuurd...

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering, uitstekende verzorging m.b.t. Inpakken en werkelijk super het persoonlijke kaartje bij de bestelling

Pluspunten

snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zaten wel snel halen in de panty

Pluspunten

Snelle verzending en goed verpakt.

Geen bericht van verzending ontvangen, terwijl dit wel in de mail van de bestelling stond.

Pluspunten

snelle levering, leuk ingepakt, persoonlijk briefje

Op de verpakking van de panty staat een sticker met daarop een lagere prijs, nl 1 Euro lager, dan de prijs bij de bestelling en op de factuur. Dit geeft verwarring en roept vragen op. Waarom een Euro meer in rekening brengen dan de prijs op de verpakking?

Pluspunten

Snelle leveringen, mooi verpakt en alleraardigst persoonlijk kaartje passend bij mijn aankoop!

Pluspunten

goede service, er worden tips voor mooi houden panty's meegestuurd met de bezorging.

tips voor welke kleuren de panty's hebben en hoe dat er op een "echt been" uitziet. Ik vind het lastig te bepalen welke kleur het meest natuurlijke resultaat geeft.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren