Pluspunten

Veel keus en overzichtelijk

Ben ik nog te kort klant voor om daar nu al iets over te zeggen

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

snelle levering en keurig bezorgd met handgeschreven berichtje! Super!

Pluspunten

Geweldige service, zeer snelle levering, prachtig verpakt en zeer benaderbaar mbt advies.

geen

Pluspunten

overzichtelijke site aanbod, ook wat betreft bijzondere panty's snelle levering

Pluspunten

Zeer duidelijke website. Zeer snelle reactie. Mooie verpakking en heel fijn om het handgeschreven kaartje erbij te krijgen. De bon was verpakt in een mooi envelopje. Heel leuk! De sokken waren voor mijn kinderen bedoeld, maar het was net of ik zelf een pakje ontving.

Ondanks de bevestiging dat het pakje aan POSTNL aangeleverd was, zou het toch een beetje meer zekerheid geven aan de consument wanneer we een indicatie zouden kunnen krijgen van de dag van levering. Want het duurde toch wel bijna een week voor het hier was en daardoor wisten we niet zeker of het niet verloren gegaan was. Verder zijn we heel tevreden!

Pluspunten

snelle levering goede klantenservice

Pluspunten

Snelle levering, hele nette verpakking

Pluspunten

Goede service, Goed advies, Uitstekende verzorging van de verzending en persoonlijke aandacht!

Pluspunten

This is the second time I purchase at Beenmode.nl I am very glad because Beenmode.nl gives you constant updates on your purchase. Packaging is excellent, done with care and the kind handwritten note is a warm detail. The website has more variety than any brand's shop has, the pictures also help a lot to make a good decision. This is the only place where I already consider to purchase my socks at. Thanks.

Pluspunten

Netjes ingepakt en een persoonlijk briefje er bij!

Pluspunten

Met een paar clicks besteld en binnen een paar dagen thuis en keurig verpakking

Pluspunten

ruime sortering. snelle levering. zeer vriendelijke benadering

zijn er niet

Pluspunten

snelle levering, mooi verzorgde verpakking gedicht bijvoegen kon

geen: tevreden klant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie sokken in mooi cadeau verpakking

Pluspunten

Snelle service, mooie maillots...!

Pluspunten

Prima producten met een persoonlijke, vriendelijke boodschap erbij.

Pluspunten

Er is veel keus en de leveranties zijn super snel!

Ik kan er geen verzinnen!

Pluspunten

Prima service, snelle levering. Erg leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de goed verzorgde bestelling zit.

Pluspunten

Tijdige levering, een uitmuntend product.

prijzen iets naar beneden bijstellen.

Pluspunten

Snelle service! Netjes verpakt

Pluspunten

Uiterst professioneel op alle vlakken !

Pluspunten

Alles zat netjes ingepakt en er zat een persoonlijk kaartje bij voor plezier met onze aankopen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com