Pluspunten

Snelle levering, netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vepakking zag er heel goed uit. Handgeschreven kaart gaf een personal touch a/h geheel

Ik kreeg mijn bestelling veel later dan ik verwachtte

Pluspunten

Zeer tevreden. Zeer snelle levering, mooi verpakt en wat heel bijzonder is, een kaartje erbij met een persoonlijk woordje van dank!

Pluspunten

Snel, atent en kwaliteit

Pluspunten

Bestelde maillots snel in huis en mooi verpakt!

Pluspunten

De verzending is altijd mooi en goed verzorgd ingepakt. Toen er een keer sprake was van een misverstand, ontvang ik ter compensatie een cadeaubon van vijf euro. Top! De artikelen zijn van zeer goede kwaliteit. Beenmode biedt een ruim assortiment aan.

Pluspunten

Fijne en leuke communicatie: er werd in paar sokken later gestuurd, maar daarover zat een leuk kaartje en het duurde maar een paar dagen

Pluspunten

Netjes verpakt Persoonlijk kaartje erin Erg netjes!! Bedankt!

Pluspunten

Gebeld over bestelling met vraag over wanneer levering het beste uit kwam.

Pluspunten

Snelle levering met een leuke persoonlijke kaart

Pluspunten

Het pakje was een soort cadeautje! Leuk, een persoonlijk briefje

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Heldere makkelijke site en snel geleverd!

Geen idee!

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering, communicatie is duidelijk. De personal touch erg gewaardeerd, een hand geschreven briefje, verfrissend!

Pluspunten

Goede service, vriendelijke telefoniste... mooie panty's!

Pluspunten

Ruime keuze, overzichtelijke website

Levering duurde vrij lang de laatste keer.

Pluspunten

Het pakketje was keurig verpakt en voorzien van een persoonlijk berichtje. Ik zocht een bepaalde kleur en had een panty uitgekozen die niet precies de goede kleur had. Het team heeft me toen erg goed geholpen met het kiezen van de juiste kleur, en het snel omruilen. Zo had ik mooi op tijd de goede panty!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie overzichtelijke web shop. Veel diverse artikelen en snelle levering. En niet te vergeten een persoonlijke bedankje voor je bestelling altijd leuk!

Pluspunten

Correcte bezorging

De website. Als je meer verschillende dessins wilt bestellen, moet je steeds terug nasr het beginscherm. Misschien is dit mijn fot, maar ik weet niet hoe het and er rs zou moeten.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren