Pluspunten

Snelle service, mooi verpakt, handgeschreven kaart; persoonlijk

Pluspunten

Vriendelijk en snel, persoonlijke benadering en kwalitatief goede artikelen.

Geen. Het is uitstekend.

Pluspunten

Binnen 1 dag levering Keurig verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering naar België

Pluspunten

Perfecte verzorging van mijn bestelling, vind het prettig om bij jullie te winkelen door de persoonlijke benadering. Voel me echt klant en dat voor een online shop, keep up the good work!

Pluspunten

Super kaartje bij mijn eerste bestelling, top..jullie hebben er een klant bij..!

Niets

Pluspunten

Correcte afhandeling vind ik fijn en het krijgen van regelmatige kortingsbonnen stimuleert om de webwinkel te blijven bezoeken

Niet altijd dezelfde persoonlijke tekst gebruiken...de voorspelbaarheid van de tekst maakt het juist verre van persoonlijk

Pluspunten

Enorm assortiment kousen en panties. Alles in voorraad. Snelle levering, gewoon de volgende dag. Leuk verpakt en een persoonlijke notitie erbij. Goed advies en snel antwoord bij vragen.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle correcte levering, klantvriendelijk

Pluspunten

leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat en een snelle levering.

Pluspunten

Hele snelle en correcte service! Mooi ingepakt en met een persoonlijke brief, heel attent. Zeker een aanrader. Bestel zeker nog een keer.

Pluspunten

Snelle service en persoonlijke boodschap bij de verpakking. Mooi verpakt; als een cadeautje

Pluspunten

ruime keuze / verzorgde levering

Pluspunten

Snelle levering en bestelling heel netjes verzorgd.

Pluspunten

Ik ben zeer positief en tevreden over Beenmode.nl. Via de site alles kunnen vinden van de merken die ik graag wilde hebben. De verpakkingen zijn zeer luxe en zeer leuk verpakt in een mooie cadeua verpakking.

Pluspunten

prima service en mooie leggings!!!

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Groot assortiment en snelle afhandeling van de order! Wordt leuk verstuurd met persoonlijk kaartje er bij; altijd leuk om een pakketje (ook al zijn het pantys) zo te ontvangen. Kwaliteit: ben m.n. benieuwd naar de bestelde zwangerschapspantys' ik heb ze nog niet aangehad maar hoop dat ze beter zitten dan de H&M of Noppies versies etc.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

een pakketje van Beenmode.nl wordt bijna als een kadootje bezorgd. mooi vloeipapier een sticker met logo én een handgeschreven briefje TOP zeker aanbevelen bij anderen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

supersnelle levering discrete verpakking persoonlijke boodschap bijgevoegd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstende service, prachtige website.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zie mij oordeel. grappig is het kaartje met een korte tekst, alhoewel dit vaak hetzelfde is

dus bedenk regelmatig een iets andere tekst, of het kan zijn dat ik te vaak bestel...haha.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Pakketje erg mooi en netjes verpakt, persoonlijke note erbij: erg leuk!

Verstuurd als brievenbuspost, maar door postbode geleverd bij buren (zonder briefje o.i.d.). Ik had het die dag nodig, maar niets ontvangen, aangezien het bij de buren lag. Wellicht betere afstemming met post; briefje erbij indien elders afgeleverd of andere verpakking zodat het wel door de brievenbus past (het waren slechts twee pantys!!). Retourcondities niet duidelijk, graag vermelden wat te doen op kaartje. Nu op mijn eigen kosten geretourneerd, jammer van de kosten.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren