Pluspunten
Leuk om een handgeschreven boodschap bij mijn bestelling te krijgen. Dat geeft het net een persoonlijk tintje dar ik waardeer.
Pluspunten
Duidelijke website, veel keuze (voor zowel man/vrouw/kinderen), snelle levertijden, wordt zelfs ingepakt afgeleverd (geeft een luxe gevoel)
Beste Sandra, Heel erg bedankt voor de positieve review! Wij zijn erg blij dat we niet alleen de artikelen, maar ook het 'luxe gevoel' bij u hebben kunnen bezorgen. Tot ziens in onze webshop! Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Beenmode.nl
Pluspunten
Alles goed!
Pluspunten
Zeer snelle levering! Handgeschreven kaart, leuke positieve manier van benaderen
Pluspunten
Snelle levering uitgebreide keuze mooie verpakking de persoonlijke kaart in de verpakking, erg leuk!
Pluspunten
Ik vind er bijna altijd mijn goesting. Goeie communicatie.
VerbeterpuntenMisschien toch ook wel eens uitkijken naar meer variatie in het aanbod van grote maten in stayups en panty. De levertijd naar België is mintens een week. Misschien ligt dat aan de Nederlandse post? Jullie maken alleszins reclame met: voor 17u bestellen is morgen uw levering thuis. Misschien dit wel aanpassen voor België?
Beste Ben, Heel erg bedankt voor uw bestelling en uw positieve review! Wij gaan uw tips zeker meenemen in de aankomende inkoopgesprekken. Momenteel verzenden we met PostNL en zij kunnen helaas niet altijd de beloofde snelheid bij verzendingen naar België waarmaken. Onze excuses hiervoor, hier mag u niet de dupe van zijn. We gaan kijken of we in de toekomst de verzendtijden naar België kunnen versnellen, eventueel met behulp van andere partijen. Tot ziens in onze webshop. Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Beenmode.nl
geen
Pluspunten
De bestelling ziet er verzorgd uit, wordt mooi ingepakt.
Pluspunten
vooral de persoonlijke note bij de bezorging. erg positief
Verbeterpuntenweet ik even niet
Pluspunten
Heb al veel besteld maar het blijft een cadeautje als mijn bestelling thuis op de mat ligt. Altijd even mooi ingepakt en snel in huis. Mooie website en goed advies per telefoon.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Na bestelling kan je bij een fout deze nog persoonlijk wijzigen.
VerbeterpuntenIk heb geen mail gezien met de verzendbevestiging. Is altijd handig.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, advies, netjes en op tijd bezorgd.
VerbeterpuntenGa zo door Yvonne je doet het fantastisch.
Beste Carola, Hartelijk bedankt voor uw leuke review, zoiets is altijd fijn om te horen! Voor advies kunt u altijd bij ons terecht en met plezier zullen wij ook uw volgende bestellingen versturen. Groetjes, Yvonne
Pluspunten
Fijn zo'n persoonlijk berichtje bij mijn bestelling; dat geeft me het gevoel dat ik echt contact heb en niet zomaar een nummer! Duidelijke site waarop goed te navigeren is en waar een zeer ruim aanbod op staat.
Pluspunten
Ik heb 2 panty's besteld en ontvangen. Een ervan heeft de verkeerde kleur: ik had cobalto 9 besteld en Cobalto 7 ontvangen. Deze kleur is echt te donker. De verpakking is ongeschonden, ik wil het graag ruilen. Vriendelijke groeten, Addie Rooker vd Ven.
Beste A. Rooker - vd Ven, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben het een en ander voor u nagekeken en bij ons is de bestelling als Cobalto7 binnen gekomen. Zou u dit voor ons na kunnen kijken op uw orderbevestiging? U mag deze uiteraard omruilen voor de kleur Cobalto9. Zodra wij deze ontvangen hebben zullen we de juiste kleur naar u toesturen. Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Fleur Beenmode.nl Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle levering en heel netjes met zorg verpakt.
Pluspunten
Totaal 65 punten
Driehoeven 16
5076 BB Haaren
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.