Betrouwbaar en snel

Netjes verpakt, fijn dat het door de brievenbus past. Bij het openmaken voelt het als een cadeautje waar zorg aan besteed is, met handgeschreven kaart waarop mij veel plezier met de aankoop gewenst wordt. Super attent

Goed en snel

Ook telefonisch goed te woord gestaan, toen mijn betaling niet direct lukte. Alleen de postbode heeft enorm staan proppen om de doos in mijn brievenbus te stoppen. Ligt ook aan mijn brievenbus :)

fantastisch

zorgvuldig ingepakt en verzonden, zeer snel geleverd.

uitstekende service

Snel ontvangen wat ik hadbesteld

Mooie panty’s

Mooie panty’s en ruime keuze

Snel en correct

De bestelling binnen 3 dagen in huis!

Uitstekend!

De dag naar het plaatsen van de bestelling het pakket al in huis!

Mijn pantys werden snel geleverd, en ook de nalevering heeft niet lang op zich laten wachten.

Top zoo in huis!

Geen account aanmaken !! Pfff gelukkig

Snelle en goede service

Snelle, correcte levering.

Fijne website

Makkelijk te bestellen en snel levering

Topverkoper

Super snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden

Uitgebreide keuze, snelle service

Super en correcte service...

Na een bestelling gedaan te hebben en hier vervolgens een vraag over had werd dit uiterst correct en dezelfde dag nog opgelost. Dank hiervoor

prima panty

De panty van oroblu, spel ik dat wel goed, draag ik nu al meer dan veertig jaar. Nu ik die nergens meer kan kopen bestel ik ze rechtstreeks bij Beenmode!

Snelle levering van uitstekend product

Overzichtelijke web site, prima producten, snelle levering, zeer tevreden!

Fijne ervaring.

Natuurlijk, een webshop moet duidelijk zijn en snel leveren. Daar voldoen vele shops aan. Maar de reacties op vragen of opmerkingen zijn bij deze shop bijzonder snel en bijzonder vriendelijk. Dat is vrij uniek.

Lange levertijd

Levertijd van een week is te lang

efficient en snelle service

terwijl ik het best moielijk vind van een computer foto te beslissen, alles is goed verlopen.

Bezorgen duurde erg lang

Duurde een week voor ik het thuis had. Niet wat ze voorspiegelen op de site!

helemaal goed, niets dan lof, slechts 1 ergernis, nl. bij terugsturen van meer dan 70 euro aan goederen zelf opdraaien voor verzendkosten, dat had ik natuurlijk in de voorwaarden kunnen terugvinden maar ik ervaar dat als storend. Het is niet zo dat ik dingen koop met het mogelijke idee ze terug te gaan storen, daar doe ik vooronderzoek voor en daartoe heb ik het telefonisch contact als zeer prettig ervaren

Ben blij met de levering.

Al meerdere keren bestelling gedaan. Veel keus. Prima verzorgd en snel bezorgd.

Goede levering

16 Driehoeven