Ik ben heel tevreden

Wat ik zo ontzettend leuk vond, is het handgeschreven briefje en dat de kousen heel netjes verpakt waren. Echt een cadeautje voor mijzelf.

Super snelle en goede service!

Super snelle levering, makkelijk te bestellen, goede prijs- kwaliteit verhouding

Goede website, snelle service.

Veel keuze, snelle levering!

brede assortiment, mooie prijzen en betrouwbare en snelle levering

Ik ben al jaren klant van Beenmode en daar ontzettend blij mee. Ik slag altijd als ik er zin heb om iets speciaals te kopen. In de assortiment zijn een brede scala van verschillende merken (van exclusief tot "normaal" vertegenwoordigd. Ze hebben een brede assortiment en op de kwaliteit afgestemde prijzen. De bestelling wordt altijd zeer snel afgeleverd, vaak nog een persoonlijke boodschap wat zeer aangenaam is. Dat is een betrouwbare winkel. Dank ervoor!

Uitstekende service!

Keurige bevestiging vd bestelling, track and tracé code, netjes verpakt incl. Factuur. Keurig!!

De bestelling was op tijd geleverd en keurig verpakt.

Mooie overzichtelijke site met heel veel keuze. Snelle nette levering en altijd mooi ingepakt

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Beenmode is altijd zeer correct bij de afhandeling van bestellingen.

Op tijd, volgens afspraak, conform beschrijving op de site

Prima site. Duidelijk. Goede product informatie. Levering volgens afspraak.

Prima!!

Besteld en betaald.De maillot kwam keurig en zeer degelijk verpakt per post.Ik heb 'm gedragen,hij zit helemaal goed.Dus voor komende winter zal ik er nog wel een bestellen.Sokken heb ik nog genoeg. Fijn dat jullie maillots met wol hebben.Ik ben een wol fan.

Hele fijne webshop. Groot assortiment van hoge kwaliteit, goed filtersysteem, snelle en accurate levering. Een voorbeeld voor andere webshops!

Tot nu toe slechts complimenten.

Alle communicatie, indien nodig, verloopt vlekkeloos en makkelijk.

Altijd duidelijk in orderverwerking en bezorging.

Hier klopt echt altijd alles.

Snel en netjes geleverd

Goed product snel geleverd

Kunert pantykniekous besteld en snel geleverd. Het is een goed product. Fijne kous. Zit prima. Knelt niet en zakt niet af. Wel jammer dat de verzendkosten best hoog zijn.

Super! Vlotte service. Mooie kwaliteit.

uitermate tevreden

service en verzending laten niets te wensen over

Altijd goed

Superservice

Goede kwaliteitspanty's in alle prijsklassen.

Mooie en fijne sokken, en snel geleverd!

Mooie en fijne sokken, en snel geleverd!

Top winkel en top service!

Alles keurig geleverd, goed contact via de mail (ik had verkeerd huisnummer getypt). Vriendelijke mensen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima, al was alles tegelijk verzenden ook goed geweest

Op zoek naar nieuwe sokken en aangezien ze overal even duur zijn maakt het voor deze niet uit. Wat niet had gehoeven is de bestelling in delen te verzenden, scheelt ook weer administratie en kosten. Maar daarvoor is geen vinkje op de website.

Panty na 3 uur dragen al stuk

Levering was top maar bij het aantrekken voelde ik al dat deze panty niet lang mee zou gaan en ja hoor liep op mijn werk met een gat op de kuit. Nadat ik een foto hiervan stuurde kreeg ik gelijk een nieuwe panty, TOP

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB