Super mooi product en snelle levering

Mijn vriendin was super blij met deze panty en ze vind hem heerlijk zitten. Doet wat hij moet doen.

Prima sokken, snelle en juiste service

Tenminste vlot de juiste kleuren sokken kunnen kopen en ze zien er prima uit.

Snelle levering goede kwaliteit

Prima service!

Snel geleverd!

Mooie collectie, goede communicatie en snelle levering!

Artikelen worden snel afgeleverd en netjes verpakt

Super goede kwaliteit panty’s en heel snel geleverd!

Aanrader!

Snelle levering en keurig verpakt met een mooi kaartje erbij. Ze hebben veel keus in maat en kleur.

Goed op tijd!

Alles goed, alleen omdat je het product noet kan zien, weet je niet precies hoe zal het zijn. Allowel wel in het algemeen voldoet aan de beschrijving. Ik heb warme panty kniekousen gekocht, en ik dacht dat warmerer zouden zijn.

Besteld en snel, goed en discreet geleverd

Ruime keuze en altijd op tijd leveren

Snel in uitleveren en altijd een persoonlijk dank je wel kaartje

Panty’s geruild zonder problemen, twee dagen later alweer nieuwe terug ontvangen

Prima service, persoonlijke benadering en kwaliteit dik in orde.

Na telefonisch contact de tweede bestelling gedaan en ook nu dik tevreden over de aankoop en het contact.

Snelle service en mooie sokken.

Na een keuze te hebben gemaakt uit de vele soorten sokken kreeg ik deze na 2 dagen bezorgd en alles is netjes en nieuw.

Prima ervaring!

Heel tevreden met mijn aankopen.Het werd snel geleverd en als verrassing mooi ingepakt met een speciaal geschreven test om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop.Echt net even dat kleine beetje extra voor de klant doet goed. Bedankt daarvoor en ga zo door! Met vriendelijke groeten, Debby

Snelle levering!

Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit

snelle en correcte levering!

ik bestel al jaren de mooiste panty's bij beenmode.nl. levering is altijd snel, de correcte artikelen, en op het juiste adres. een 9 omdat het assortiment nog groter zou mogen

Helemaal goed

Snelle en goede levering, producten mooi verpakt.

Ruime keuze

Altijd een ruime keuze in elke prijsklasse Alleen jammer dat je snel één verzendbevestiging krijgt maar dat het dan nog 2 dagen duurt voor het echt opgestuurd wordt

Een zeer tevreden klant.

Het zijn mooie fijne goede panty,s . En als je hulp nodig hebt ,word je vriendelijk en goed geholpen. De webshop is klantvriendelijk.

Weer perfect

Makkelijke website en betaalomgeving, goede keuze en verzending. Bedankt weer!

Prima.

Uitzoeken op de site, bestellen, betalen en meteen daarna bericht dat jet op de post is gegaan. Prima service, hartelijk dank, Antoon

Prima service, snelle levering.

Snel en netjes opgestuurd

Via internet jullie gevonden. Goed assortiment en snel en netjes opgestuurd met een leuk briefje erbij!

correcte behandeling van mijn bestelling en en mooi verzorgde verpakking en aflevering

de mogelijkheid om een product te kiezen vond ik prettig en duidelijk. verzending van mijn bestelling verliep heel vlot en werd goed begeleid met berichten

Vriendelijk

Beetje zoeken, helder overzicht. Snelle levering. Vriendelijk handgeschreven kaartje erbij. De klant bindende ‘personal touch’. Voor herhaling vatbaar ;)

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB