Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne winkel

Uitgebreide collectie, in alle prijsklassen. Goede service en snelle verzending. Altijd een handgeschreven kaartje bij de bestelling, maakt het persoonlijk. Wordt netjes en luxe verpakt en verzending in verschillende soorten verpakking (ook discreet) is mogelijk. Mijn favoriete winkel voor beenmode!

Makkelijk, snel èn goed!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en product goed!

Bestelt en volgende dag afgeleverd zoals aangegeven op site

Mooi en zorgvuldig verpakt incl. een groet op persoonlijk geschreven kaartje

Snelle levering en grote keuze

Netjes verpakt, snel geleverd en fijne sokken.

Goed, snel, correct.

Ik beveel deze webshop aan.

Zéér tevreden!

De service van beenmode is héél goed! Ben over hen erg tevreden!

goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

2 keer iets besteld prima en keurig afgeleverd

Uitstekende service en informatie

Fijne website met veel keuze

Veel keuze en een snelle en correcte levering.

Fijne winkel

Fijne (online)winkel, mooie spullen, goed contact, vragen snel beantwoord, goede service.

Mooie panty’s, snel in huis!

Mooie panty’s en vallen mooi lang en dat is voor mij (1.86m) heel prettig!

Service!

Voor een spoed aankoop heel snelle en vriendelijke hulp gekregen.

Goede keuze

Maillots netjes en snel geleverd met zelfs een persoonlijk berichtje erbij! Leuk! Prima maillots. Ik bestel zeker nog een keer hier.

Vlotte bezorging en prima producten

De twee verschillende pantyleggings die ik kocht zijn prachtig van kwaliteit en passen, dankzij de goede beschrijvingen, prima. Snel thuis gekregen en mooi verpakt met persoonlijke noot erbij. Leuk!

Snel en goede service

goede levering

duidelijke site vlotte levering

Er is meer dan voldoende keuze in de materialen die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. De afhandeling van de bestelling is altijd zer vlot en zeer verzorgd. Een verademing, vergeleken met andere webshops.

Mooie sokken

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi produkt met leuk met de hand geschreven persoonlijk berichtje

Uitstekend!

Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke touch. Érg attent en gewaardeerd.

prima, doen wat ze beloven

prima, doen war ze beloeven.

prima website, snelle levering

snelle levering, met een persoonlijk geschreven kaartje erbij; komt erg leuk over!

Kwaliteit, snel en betrouwbaar

Zie hierboven

Attent, snel, kwalitatief hoogwaardig ondernemerschap... top!

Het handgeschreven persoonlijke bedankje ontroerd me altijd weer. Wat een toppers zijn jullie. Werkelijk een voorbeeld van goed ondernemerschap, op alle doe ten! Succes en houd jullie passie en plezier vast.

Goede duidelijke informatie

Goede duidelijke informatie