Prima geleverd,alles in orde!!

Bestelling al meerdere keren gedaan,fijne kousen,erg fijn!!!

Verrast en tevreden

Voor de toekomst als ik het wil.

Goede en snelle service

Kousen waren keurig verpakt en supersnel geleverd. Heerlijk dat er katoen in zit. Ik kan niet goed tegen 100% nylon en deze zijn echt heerlijk om te dragen

niet goed

ik bestel zwarte beenwarmers, op de foto is niet te zien dat daar een zilveren draad doorheen zit.. kerst sfeer achtig.. Na contact is de advertentie aangepast en kreeg ik een voucher. Het geld is terug gestort Fijn dat kritiek gehoord wordt en netjes afgehandeld

Geweldige service

Bestelling super snel in huis en zo leuk de verpakking met persoonlijke note

Alles prima verlopen

Geweldig assortiment

Snel en goed

Snelle en keurige levering.

Netjes verpakt en goede kwaliteit en op de juiste tijd keurig bezorgd.

altijd weer snel

Grote collectie, perfecte levering, mooie kwaliteit voor goede prijs. Ik bestel al jaren bij jullie en blijf dit doen.

het duurde 5 dagen voor ik 5 p. sokken binnen had

Het bestellen gaat vlot, in deze coronatijd duurde het 2 (ipv 1) voor ik het 1ste paar sokken binnen had. Na 5 dagen alle 5 paar binnen.

Goed opgelost

Gelukkig de retourkosten toch retour ontvangen.

Super service

Snelle levering mooie pantys

Keurig en snelle service

Zoals altijd met een gezellig briefje erbij Geniet van uw aankoop

Goede service en snel geleverd. Goede kwaliteit. Met een hand geschreven kaartje dr bij. Heel erg leuk en attent.

Goede kwaliteit artikelen, snelle verzending en een persoonlijk kaartje erbij als finishing touch. Heb fijne ervaring met Beenmode.nl.

Snelle en zeer goede service

Goede service en snelle bezorging!

Alles verliep perfect naar wens!

Vandaag voor de eerste keer gedragen en ik ben er erg blij mee maar ik draag alleen maar wolford. Natuurlijk is het op deze manier duurder maar dat betaald zich terug door niet in de stad te hoeven parkeren . Compliment dus!

Betrouwbaar

Als je wat bestel , krijg je netjes antwoord en de service is heel betrouwbaar en snel.

Altijd een verwennerij een pakketje van Beenmode!

Snelle levering, altijd alles op voorraad en wat ik heel attent vind is het handgeschreven kaartje bij het pakketje.

Fijne webwinkel voor beenmode

Ruime keuze, goede informatie op de site over bv maatvoering en supersnel geleverd.

Top!!

Met plezier schrijf ik deze beoordeling en ik kan er kort over zijn: jullie service is top!! als ook de kwaliteit van de bestelde producten

Persoonlijke service

Prima site met duidelijke foto’s en goede indeling. Na mijn bestelling werd ik gebeld door beenmode of het klopte dat er één paar kousen een afwijkende maat had, ik had een foutje gemaakt. Super die persoonlijke benadering en vlotte levering.

Snelle levering, goede nalevering en keurig verpakt

Zie hier boven,

Duidelijke communicatie alleen een tip artikel stond op voorraad maar na het afrekenen kreeg ik toch een nalevering ...dat is jammer

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB