Zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Fijn kiezen op een aantrekkelijke site. Direct persoonlijk contact toen ik een opmerking geplaatst had. snelle verzending in verpakking met een persoonlijk briefje. Het voelt of je een cadeautje krijgt.

Keurige en snelle levering

Veel keuze van producten van goede kwaliteit. Snelle levering.

Enorm fijne, correcte service

Altijd goed, precies wat ik bestel komt ook!

Positief

Positief over persoonlijke bedankt kaartje

Snelle bezorging, netjes in een papiertje en met een persoonlijk kaartje. Ik ben er helemaal blij mee en bestel de volgende keer zeker weer hier!

2 vd 3 prima!

Het lijkt of 1 panty al eerder gedragen is. Er zitten verschillende hapertjes in de panty

Snelle levering, prima service, geen op-/aanmerkingen

Niets op aan te merken. Snelle levering, goede producten. Top!

Snelle service met een sympathiek kaartje!

X

Persoonlijk

Leuk een persoonlijke noot bij de bestelling

top service en kwaliteit

Super snelle service met een lief kaartje erbij. Super kwaliteit antislip sokken!!

snelle en duidelijke levering van producten

Altijd een snelle levering en goed ingepakte producten wat betreft levering aan klant. Ook telefonisch vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom een aanrader

Snelle verzending

Ik heb de panty s besteld en binnen twee uur kreeg ik een bericht dat ze al onderweg waren. Dat vond ik heel fijn en verrassend. Volgende dag heb ik ze in goede orde ontvangen.

Fijne site. Goed en snel geleverd

ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Veel keuze. Levering was snel en goed verpakt. Ik bestel zeker weer.

Top doen wat ze beloven.!!

Mooie sokken en een goede service. Keurig verpakt en de bezorging zoals beloofd.

Goed product en snel geleverd!

Goed product en snel geleverd! Zelfs een handgeschreven kaartje erbij!

Snelle levering, leuke persoonlijke noot bij de bestelling. duidelijk in contact

Goede producten en prima service, snelle levering!

Hartelijk dank voor de goede service!

Bestelling wordt snel en keurig verpakt inclusief persoonlijke boodschap verzonden.

Snelle verzending, veel keuze.

Was allemaal keurig en verzorgd.

Prachtige panty

Meer dan goed.

Betrouwbaar en goede service

Ik bestel gemiddeld 1 x per jaar mijn voorraad en ben altijd erg tevreden over de service. Snel en altijd met een persoonlijke boodschap

Snelle levering, goed product

Top product en snel verzonden! Zal hier zeker vaker bestellen.

Mooi product, snel geleverd met een vriendelijk persoonlijk briefje erbij.

Prima service!

Nadat alle bestelde panty's voor mijn schoonmoeder niet op voorraad waren heeft zij ze in 3 leveringen ontvangen! Zelfs mijn schoonmoeder zei; daar kun je ze de volgende keer zo weer bestellen! En dat voor een vrouw van 75 die nog nooit iets online heeft besteld!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB