Helemaal perfect!

Zeer snelle afhandeling, verzorgde verpakking en leuk attent bedankje voor de bestelling

Mijn ervaring heb ik naar de email gestuurd.

Snel en mooi ingepakt verstuurd

Op maandag besteld en woensdag het pakje met pa ty’s al binnen. Artikelen voldoen aan de omschrijving en net wat extra zorg aan de verpakking besteed.

Snel verzonden , met handgeschreven kaartje!

Keurig verpakt , snel geverd met een handgeschreven kaartje! Waar zie je dat nog?

Duidelijk en snel!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Zeer snel verzonden en ontvangen (volgende dag) keurig verpakt.

Very quick delivery

Perfect product and quick delivery, thanks.

Al jaren mijn huisleverancier voor beenmode

Fijne website met veel keuze. Helder en snel bestelproces. Klantenservice eigenlijk nog nooit nodig gehad. We altijd een persoonlijk geschreven briefje bij mijn snel geleverde bestelling. Ik koop er al jaren al mijn sokken, kousen, panty's en kousjes en beveel ze bij iedereen aan.

Snel geleverd en goed verpakt

De bestelling was snel geleverd en ik vind het leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat.

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

Blij met de legging, mooie kwaliteit en kleur.

Top service en het persoonlijke kaartje erbij vind ik erg leuk.

Afspraak qua levering wordt altijd nageleefd. Verstuurd zodat het door de brievenbus past. Ben zeer tevreden over beenmode.

Goed en vlotte bezorging

Fijne Website met ruime keuze. Levering was correct en snel, heel fijn dat men er een brievenbus pakketje van heeft gemaakt , dus geen grote doos waarvoor je dan weer een dag thuis zit te wachten.

goede kwaliteit en pasvorm zit prettig

Geweldige service

Bij vragen over sokken en panty’s kan ik altijd bellen. Je word goed geholpen en leveringen zijn heel snel. Ook leuk met een persoonlijk kaartje, dat maakt deze webshop echt uniek!

Snelle service met een persoonlijk tintje

Groot en gevarieerd assortiment. Snelle levering of deellevering als niet alles op voorraad is.

Uitstekende service

Snelle levering!

Duidelijke en vlotte ervaring

Een goede site en Makkelijk bedienbaar. Snelle service en alles mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij erg leuk.

goed bevallen

voor de 1e keer besteld, snel geleverd en de kleuren zijn zoals ik had verwacht.

Snel en goed

Snel en goed

Altijd vlug en netjes geleverd. En super mooi ingepakt.

Correcte en snelle levering

Het bestelde wordt snel en correct geleverd. Indien nodig, wordt er contact opgenomen.

Slechte panty's

Hele slechte panty's en dat voor 8 euro. Nooit meer. Service top

Super snelle en nette service

'S middags besteld en de volgende ochtend in huis. En dat terwijl veel leveringen vertraging hebben op dit moment. Was ook keurig netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Zit perfect

Zoals gebruikelijk perfecte service.

Nette snelle levering

Mijn bestelling werd binnen twee dagen netjes verpakt bezorgd.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB