Goed geholpen

Een panty was er niet meer in XL. Ik kreeg advies over een vergelijkbare. En die was idd vergelijkbaar. Blij mee

Persoonlijk betrokken

Wat betreft levering en service kan ik beenmode een 9 geven. Een 10 verdienen ze omdat ze mij het gevoel van persoonlijke service geven door de handgeschreven kaartjes die bij de leveringen zitten. Het is een kleinigheidje, maar het geeft een prettig gevoel.

Slecht

Deed de panty met panty handschoentjes aan. Helaas halverwege kwam er al een ladder in. De maat was zeker niet te klein. Jammer van het geld.

Duidelijke website en snelle levering.

Website met makkelijk menu. Snelle levering goed verpakt met een persoonlijk tintje.

Goede ervaringen

Past me precies!

Bestelling komt alweer - keurig verpakt - na 1 dag aan. Ook altijd leuk: dat handgeschreven persoonlijke briefje.

Bestellen ging goed, verzenden ook geregeld

Bestellen vua website, betaling en verzending gingen allemaal gemakkelijk en snel. Ik heb nog n ‘maar’. Mijn bestelling is gedeeltelijk verzonden, staat ook op mijn bestellingsbevestiging. Maar wanneer ik rest v mijn bestelling krijg wordt nergens vermeld.

Eerste keer volgende dag tweede besteling 2 dagen wacht jammer.

Supper snelle service en leuk dat handgeschreven kaartje!!

Super!!!

De service is perfect!! Dank u wel.

De snelle levering is ook geweldig.

PERFECT

Beste verpakking ooit snelle levering en alles zeer correct zelfs met persoonlijk briefje erbij. TOP

Mijn ervaringen zijn positief

Bestellingen wordt correct geleverd. Niet direct leverbare producten worden netjes afgeleverd zonder er zelf achteraan te hoeven.

prima!

snelle levering, persoonlijk kaartje

Snelle levering en netjes verpakt. Top

Ben er heel blij mee,keurig verpakt en vlug in huis.

Goede service en goede producten

Goede en snelle service

zeer tevreden snelle afhandeling van mijn klacht over fout in product

Prima, snelle bezorging

Prima bedrijf en verzorging bestelling

Overzichtelijke site, perfecte behandeling opdracht en correcte afwikkeling

Snel en efficiënt

Er zat een mooi handgeschreven bericht in de doos!

Uitstekende producten en uitstekende levering

Beenmode levert de topmerken, met name Wolford vind je niet bij iedereen. Ook leveren ze altijd op tijd, al laat PostNL ons wel een beetje in de steek tegenwoordig, maar dat ligt niet aan Beenmode.

Alles naar verwachting...

... en de persoonlijke boodschap is een leuke toevoeging!

Uitstekend!

Snelle levering en wat een persoonlijke service dmv een handgeschreven kaartje. Super!

Snel geleverd, en extra aandacht aan besteed

Wat opviel was dat de producten nog eens netjes in een papiertje waren verpakt, met een handgeschreven welkomstbriefje erbij. Goed gedaan!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB