Supergoede service!

Je krijgt kwaliteit voor wat je koopt en bij de bestelling een handgeschreven kaartje! Hier werd ik erg blij van :)

Geweldige service !

Nadat een van de door ons bestelde produkten niet meer leverbaar was dachten jullie mee en kwamen met een voorstel voor een vergelijkbaar, toen we zelf met nog een ander kwamen werd dit per omgaande bezorgd. Geweldige service, waarvoor dank !

Altijd snel en goed.

Mooi assortiment ook.

Excellent

Excellent service . Prompt delivery. I recommend this site.

Mooi assortiment, goede service, snelle levering

Gewoon zoals het hoort: ruime keuze, gemakkelijk besteld en snel geleverd. Ik kom graag nog eens shoppen.

Matig

Niet super tevreden

Goede service.

Mijn pakketje werd keurig verpakt de volgende dag bezorgd. Zat nog een persoonlijk briefje bij. Fijne service, zoals beloofd.

Snelle service en erg klantvriendelijk

De pakketjes waren er snel en de persoonlijke noot erin vond ik erg attent

Fijn

Altijd vlotte verzending, goed verpakt met leuke kaart met groetjes. Artikelen zijn niet goedkoop, maar er zitten leuke afgeprijsde artikelen. Legging zit prima.

snelle nette levering compleet met leuk kaartje!

vanuit internet besteld en snel in huis, de goede artikelen, prima van kwaliteit. Een leuk kaartje bij de levering.

Snelle en uitstekende service

Product werd snel en heel netjes geleverd. Fijn dat er persoonlijk aandacht geschonken wordt aan iedere klant.

Ruime keuze, snelle levering!

Mijn eerste bestelling via Beenmode.nl is prima verlopen en alles is naar wens! Ruime keuze en uitgebreide collectie, goede tussentijdse communicatie en snelle levering. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel :)

Kadootje om te ontvangen..

Met zelfs een hand geschreven kaart erbij is het net of je een kado krijgt. Sevice ten top!!!!

Niet alle bestelde artikelen waren op voorraad. Keurige mail daarover gehad. En uiteindelijk toch nog snel geleverd

Heb nog maar één keer besteld en dat was oké.

Super snelle service

Ontzettend snelle verzending met een persoonlijk handgeschreven kaartje! Hartstikke leuk om te lezen dat ze je terug herkennen als klant wat het persoonlijker maakt.

heel goed

bedankt voor jullie service en ook fijn om niet een paar keer per dag nu mails van jullie te krijgen

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en duidelijke foto's. Goed verpakt en snel verzonden.

Wat een super perfecte service!

Het is altijd een plezier om mijn kousen bij beenmode te bestellen. Goede service, nette manier van verzenden en als iets nageleverd moet worden wordt dit altijd correct gecommuniceerd en eveneens correct afgehandeld. Hele plezierige website, wat wil een mens nog meer.

Zeer goede service, persoonlijk berichtje, verrassend!

Snelle en goede service!

De levering was super snel en ik vond het erg leuk dat mijn bestelling zo netjes ingepakt zat met een handgeschreven kaartje. Het uitpakken voelde echt als een cadeautje voor mezelf!

Goede en snelle service en nalevering ook goed

Goede service en de prijs is ook niet duur

Super netjes ingepakt en snel verzonden

Sokken waren netjes verpakt in een papiertje + de volgende dag al in huis!

Snelle levering en netjes verzorgd ingepakt

Duidelijke onlinewinkel, goed omschreven produkten

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB