Snelle verzending en precies wat ik verwacht had, leuk ook zo'n hand geschreven kaartje .

Top winkel

Mijn bestelling was netjes ingepakt met een lief persoonlijke handgeschreven brief erbij. Alles ging ook duidelijk en snel. Bestel op zeker weer bij hun.

Nette service, ruim assortiment

Al aantal keer bestelling gedaan. Vlotte service, duidelijke website met ruim assortiment. Ook nette afhandeling bij schade aan panty uit de doos. Zeker aan te vevelen

Snelle goede levering.

Juiste levering. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken.

Heel mooi ondergoed

Ik heb vorige week wat binnen gekregen zag er goed uit maar was te klein. Ik heb het vervolgens teruggestuurd en hoop dat jullie het omruilen voor een grotere maat. Dus als ik de volgende zending ontvang hoop ik nog beter tervredenheidscore te kunnen geven.

Super goed

Zeer klant vriendelijk als je ze beld als je een vraag heb of wat wil veranderen super goed.

Proma

Gewoon goed

Zoals altijd, prettige website, goede producten, snel geleverd.

Goede website, duidelijke informatie en supersnelle bezorging.

Goede website, duidelijke informatie, snelle bezorging en goed product.

Ik kon makkelijk op de website de weg vinden, en de levering was snel, met kers op de taart een persoonlijk geschreven kaartje, super leuk, ga hier zeker nog vaker bestellen.

Uitstekend!

Alles correct verzorgd en vooral een persoonlijk kaartje erbij is een leuke aanvulling.

Ik ben vaste klant omdat ik het aanbod uitstekend vind en de service helemaal top!

Geen bijzonderheden

De bestelling en bezorging ging zoals je mocht verwachten.

Alles even netjes!!!

Wederom prima

Net als de vorige bestelling snelle verzending, goede kwaliteit en pasvorm en beenmode.nl absoluut aan te raden!

zorgvuldig en persoonlijk

de bestelling was mooi verpakt in zacht papier en er zat een persoonlijk kaartje van de medewerkster van Beenmode.nl bij, waaruit ook bleek dat ze zich mij herinnerde van een vorige bestelling, dat vond ik heel attent

Fraai aanbod, nette Service en snelle levering!

Goeie service

Ik heb een legging besteld, mijn inziens iets donkerpaars gezien de kleur op de site. Ik ontving echter een fel roze/fuchsia. Hierover contact gehad met Beenmode. De site is aangepast en ik kreeg de mogelijkheid om het te retourneren of om te ruilen voor de kleur die ik wilde. Daarnaast voor het ongemak ook een kortingscode gekregen. Fijn als er snel en helder gecommuniceerd wordt. Goed opgelost zo. De verzending was overigens wel erg snel.

Geweldig, goeie service!

Snelle levering. Product goed ontvangen en erg tevreden over. Service is goed. Leuk persoonlijk handgeschreven kaartje.

Snelle en goede service!

Geweldig!

Een super bedrijf die met de klant mee denk!

Altijd super

Al een paar keer wat besteld. Altijd alles compleet en netjes verpakt. Soms een lief kaartje er bij.

Netjes verpakt

goede terugkoppeling netjes verpakt goede waar top!

Veel keus

Veel keus en snelle levering.

Zeer tevreden.

16 Driehoeven