attent

aangeven per mail dat ik de onjuiste maat had ingevoerd werd meteen opgepikt en de juiste maat werd toegestuurd. Heel fijn en voorkomt veel heen en weer sturen. Dank daarvoor!! Ook de verpakking dient een compliment! vr groet

unieke klantenservice

De eerste keer dat ik bestelde bij beenmode.nl, werd ik er door de klantenservice op geattendeerd dat ik niet consequent was geweest in mijn maatkeuze. Dat was zeer alert, want ik had inderdaad een fout gemaakt met bestellen. Deze werd voor verzending van de producten gecorrigeerd, waardoor ik meteen de juiste artikelen in huis kreeg. Deze avond werd ik nogmaals positief verrast. Ik had problemen met inloggen in mijn account, wat laat op de avond nog binnen het uur keurig werd opgelost. Topservice!

Goede service en levering

Mooie kniekousen in een mooi doosje

Was blij met de snelle verzending en verzorgde verpakking

Altijd goede ervaringen mee.

Bestelling altijd keurig verpakt afgelverd

Niets op aan te merken

Snelle en soepele levering. En een persoonlijk briefje doet het altijd goed bij mij !

Snel en meedenkend!

Bestelling wordt snel geleverd. Bij twijfel werd ik gebeld over de juiste maat. Netjes verpakt! Uitmuntend!

Perfect geleverd!

Enorm fijne website, ontzettend veel keuze en snelle levering. Mét een persoonlijk kaartje in de bestelling maakt het pakketje nog persoonlijker. Ik ben fan!

Niet alle sokken waren op voorraad. Nadat ik een e-mail had gestuurd over de termijn van nalevering kreeg ik heel snel reactie. Het was een duidelijke vriendelijke reactie. Het zou nog mooier zijn als de website zo was gemaakt dat men kan zien hoeveel stuks nog aanwezig zijn. Maar de service was goed.

Mooi product snel geleverd

Mooi product, hoe fijn ook in een klein maatje verkrijgbaar! Snel en goed verpakt geleverd.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging

ik ben zeer tevreden met de service van Beenmode.nl

De snelle verzending,de mooie verpakking en de met de hand geschreven bijgesloten groet,alles was perfect!

Geweldig. Zeer verzorgd en accuraat!

Het pakje ziet er verzorgd uit. Het moment van bestellen tot het moment van ontvangen klopt exact.

Snel en goede service

Heel complete collectie met verschillende merken (die vaak op andere plekken niet samen te bestellen zijn). De bestelling, levertijd en producten waren naar verwachting en tevredenheid. Ik had een opmerking over de website, hier werd prettig en met een persoonlijk bericht op gereageerd.

Tot nu toe prima. Snelle service

Snelle levering. Netjes verpakt. Wat een comfortabele sokken.

Snelle en goede levering, wel probleempje met artikelen en koppelingen op de site

Altijd een fijne ervaring. Deze keer bleek mij achteraf dat de door mij bestelde sokken de afbeeldingen van de kleuren niet aan de juiste kleur artikelen gekoppeld zijn. Dus ik had roze gekozen kreeg lila. Dit heb ik inmiddels per mail gemeld.

Snel besteld, en snel geleverd. Prima website

Snelle correcte levering van een goede kwaliteit

Snelle correcte levering van een goede kwaliteit.

Super goede service

Er was een probleem met de levering, er werd over gebeld en het werd super netjes, vriendelijke en persoonlijk opgelost. Top service!!

Super webshop

Dit is een hele fijne webshop waar je de panty’s koopt in de kleur die jij zoekt en heel nauwkeurig ook de naam van de kleur word weer gegeven! Hele goede service!

Bestellen bij Beenmode.nl is voor herhaling vatbaar!

Prima prijs/kwaliteit verhouding. De sokken waren netjes verpakt en de kwaliteit is goed.

Veel keuze en snelle levering

Goede website en veel keuze. Levering ging snel en bestelling was met zorg verpakt. Erg attent vond ik het handgeschreven kaartje.

Goede kwaliteit en levering

De sokken zien er goed uit, zitten heerlijk. Na bestelling werden de sokken snel geleverd.

Zeer goede en snelle afhandeling.

Mooie website met veel keus. Goede producten. Makkelijk bestellen en afrekenen. Correcte afhandeling, in 1 woord TOP👍

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB