Wat een geweldige service, en mooie kwaliteit prijs verhouding, super!

Keurig en snel afgehandeld

Keurig en snel afgehandeld

Had panties gekocht; helaas verkeerde kleur. Maanden later zijn de panties geruild voor de goede kleur. Echt fantastische service

Betrouwbaar

Snelle levering, prachtig verpakt met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij!!

Topservice

Goede producten, snelle levering, bij vragen goed en vriendelijk advies en altijd een briefje met een persoonlijke boodschap bij de bestelling.

Prima verzorgd.

Alsof je een cadeautje uitpakt.

Geleverd volgens afspraak zou het zo weer doen

Gg

Lang gewacht, toch gekomen

Snelle verzending van de juiste pantys die in geheel den Bosch niet meer verkrijgbaar zijn.

Snelle en correcte service.

Mooi sokken en snelle levering

Zeker een aanrader. Wij hebben hier al meerdere keren besteld. Mooie sokken en snelle levering.

Mooie spullen, excellente persoonlijke service

Ik heb al vaker iets besteld bij beenmode.nl en ben heel tevreden. De spullen zijn altijd heel verzorgd ingepakt en ik kreeg er steeds een kaartje bij met een handgeschreven zinnetje aan mij gericht. Heb ook een keer een item geretourneerd en dat verliep heel vlot. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening, maar dat is vooraf heel duidelijk gecommuniceerd. Zal hier zeker vaker bestellen.

Vriendelijk en snelle service

Ik shop al een paar jaar bij Beenmode.nl Keus genoeg en ik slaag altijd

Dat viel tegen deze keer

Normaal geen klachten, maar deze keer betrof het een deellevering. Die zou eerst in tweeën komen, toen weer niet, achteraf weer wel. Ik moest eerst zelf contact opnemen, toen kwam het pas op gang. Ik mocht een alternatieve panty bestellen, omdat hij uit de roulatie was. Maar uiteindelijk kwam toch de bestelde panty.

Het geld meer dan waard

Goede service, goede prijs-kwaliteit, snelle levering, mooi product

Goede en makkelijke aankoop

Makkelijke site en snelle levering. Het kopen van mijn Ugg-sloffen was hierdoor makkelijk en snel.

Super snelle service

Leuke beenmode en snel bij je thuis bezorgd

Goede service mooie producten

Duidelijke site en zeer vriendelijke snelle service

Goed en snel

Goede service en snelle levering

Top en snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje. Dank!

Top en snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje. Dank!

Mooie beenmode

Heel veel keuze . Ben heel tevreden over de leggings. Mooie kleuren en het zit goed. Snelle levering.

Snelle levering goede klantenservice

Snel binnen, klantenservice ook top!

Geweldig!

De producten zijn van goede kwaliteit, in allerlei prijsklassen. De verzending is prima. Goede service en persoonlijk. Bij iedere levering een persoonlijk bericht!

prima! beschaaft tewoord gestaan. Zeer tevreden

Ik zou zeggen ga zo door.

De bestelling was prima in orde en ook nog eens met aandacht ingepakt.

De 'nazorg' is top!

Het nadeel van internet shopping: je kunt de sokken niet voelen voordat je ze koopt. Daardoor had ik veel te dikke anti-slip sokjes voor mijn zoontje gekocht. Na uitleg aan de klantenservice - de sokjes pasten niet in zijn schoentje - werd ik snel en vriendelijk per mail te woord gestaan. De sokjes konden retour, ik kreeg tips voor sokjes die eventueel wel geschikt zouden zijn en de verzendkosten voor deze nieuwe bestelling waren gratis! Het enige minpuntje: ik moest wel vragen om een kortingscode voor de nieuwe zending. Het zou helemaal vlekkeloos zijn als deze zonder te vragen was gegeven. Of nog beter; reken helemaal geen verzendkosten!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB