Duidelijke site, snel bezorgd, leuk de persoonlijke handgeschreven boodschap die erbij zat. Tevreden!

geweldig

De panties waren binnen 2 dagen in mijn bezit. Ik had per abuis 2x het bedrag over gemaakt door problemen bij de ING, maar dat is ook meteen weer door Beenmode.nl teruggestort. Geweldige service. Nogmaals dank je wel. Mieke

Besteld en zeer vlot binnen gekregen. Verpakt als een cadeautje, leuk om zo uit te pakken.

Snelle levering met persoonlijke noot

ruime keus, snelle levering en altijd zit er een kaartje bij met even een persoonlijk woord. Fijn om op deze manier altijd goed en snel je voorraad panties te kunnen aanvullen.

Mooiere benen

sinds ik de maillots en sokken van Beenmode hebt ontvangen heb ik mooiere en warmere benen en voeten. Ik had per ongeluk een verkeerde maat aangeklikt bij het bestellen . Mijn berichtje daarover werd goed gelezen en de bestelling aangepast. Oplettende medewerkers, goede en aardige service.

Uitstekend verzorgd

Erg snel geleverd en betreft uitstekende kwaliteit kousen. Ga zeker meer kousen bestellen in de toekomst

Zeer snelle service, product is netjes verpakt

Na het bestellen van mijn producten op de duidelijke en overzichtelijke site, had ik de volgende ochtend mijn producten, keurig ingepakt in huis.

Ik vind dit een geweldige webshop met de mooiste pantys

Heb hier verschillende keren besteld je doet super lang met de pantys. Blijven mooi zitten perfect en worden zeer netjes verstuurd hetis een prima shop. Ik koop er heel graag.

Super snelle levering

Ik had de spanx faux leather quilted legging maat S en de Faux Leather Camo Legging maat S gisteren eind vd middag besteld en nu al in huis. Geweldig! Normaal neem ik medium, maar maat S was maat 38 voor mij in beide gevallen goed. Ze zitten super en lijkt net leer. Lees wel, het zijn leggings dus denk niet aan te dikke stof. Ze zitten super!

gewoon goed

wel jammer dat de eerste die ik aantrok gelijk bij het aantrekken kapot ging, maar was misschien mijn eigen schuld.....

Snel kunnen vinden op de site,en ruim aanbod.

Oroblu panty heeft een perfecte pasvorm. Snelle service , bestel zeker nog vaker . Dank

Snel en goede service ook als een product even niet op voorraad is.

zeer fijne webshop

het bestellen gaat heel eenvoudig evenals de afwikkeling en de bezorging. Altijd leuk een persoonlijk kaartje van een van de medewerkers

Goede service en snelle levering. Zeer oplossingsgerichte onderneming.

Snelle levering en perfecte fit 🤗

Perfect!!

Snel en in orde

Accuraat en netjes geleverd

Keurig verzorgd, kwaliteit en snel bezorgd

Prachtige kwaliteit kousen. Makkelijk en snel besteld op de site. Volgende dag al in huis. Geen verzendkosten omdat ik voldoende bestelde. Top.

Uitmuntend

Zeer correct

Heel positief

De bestelling werd compleet en snel bezorgd. Het zag er verzorgd uit en de handgeschreven notitie is een kers op de taart! Dank hiervoor. De aankopen bevallen goed.

Hele goede service en snelle levering

Overzichtelijke site, veel keuze en bezorging met persoonlijke boodschap

snelle levering, goed verzorgd.

Mooie heren sokken. Grote keuze. Zeer snelle levering

Ook voor kleine schoenmaat veel sokken ! Grote keuze, ook bamboe ! Deze Voelen heerlijk aan.

Ze zitten heel goed en blijven mooi! Ik heb wel een maat kleiner gekocht op advies van iemand.

Ok

Zeer aan te bevelen.

Zeer correct en op tijd en goede kwaliteit

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB