Hele snelle en nette service

Altijd snel in huis en direct antwoord

Prima webwinkel

Netjes verpakt en met de hand geschreven kaartje erbij maakt het persoonlijk. Snelle service.

Altijd snelle en adequate levering

Al jarenlang mijn vaste adres voor sokken. Levering is altijd stipt en eventuele backorders worden netjes opgevolgd.

Goede service, snelle levering, netjes verpakt.

Mooie website, ruime sortering, veel merken, duidelijke omschrijving, goede prijzen en een goede en snelle service.

Tevreden

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service, ruime keuze

Mooie beenmode

Makkelijk te bestellen en snel thuis gestuurd. Mooie beenmode en ik ben altijd tevreden. En altijd een handgeschreven bedankje voor je bestelling.

Goede kwaliteit

Ook voor grote maten is er keus , en de panty,s zitten perfect.

NIET GENOEG VOOR GROTE MATEN

Helaas is er zeer weinig te vinden wat betreft panty's voor de grote maat zoals 56/58. Zoveel mooie panty's maar niet voor mij dus met een grote maat.

Veel keus en snelle levering

Wederom slofsokken van Ewers besteld. Veel keus en de sokken zijn snel geleverd.

Super service! Het team is erg attent. Ik had een last minute bestelling die ik de volgende dag nodig had ivm stage in het buitenland. Ik kreeg mijn bestelling alsnog de volgende dag. Heel erg bedankt!

Duidelijke website en snelle levering

Website is duidelijk met goede filters, makkelijk dat het door de brievenbus kan en het wordt snel geleverd.

Snelle levering 2 x

snelle levering en leuk het kaartje erbij

Excellent service. Efficient and personal.

Excellent service. Efficient and personal.

Kan alles goed vinden! Snelle verzending

Fijne website, 3 verschillende panty’s gekocht en was zo klaar. Volgende dag meteen in huis! Heel tevreden over.

Heel goed geholpen en snelle levering

Fijne persoonlijke aandacht! Ben telefonisch goed geholpen!

Vlotte levering

Super snel geleverd, heel fijn.

De kousen zijn van hele goede kwaliteit. Telefonisch ook heel goed geholpen. Echt een aanrader!

vlotte verzending

Mooie koopjes die altijd zorgvuldig verzonden worden

Uitstekend!

Snelle levering. Prima producten.

Uitstekende en persoonlijke service

Mijn bestelling had ik de volgende dag in de brievenbus met een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij, waarin me veel plezier werd gewenst met mijn aankoop. Leuk!

Mooi product, fraai verpakt en tijdig ontvangen.

Het is niet de eerste keeer

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB