De panty’s lijken absoluut niet op de getoonde foto’s

Twee zwarte luxe panty’s besteld, maar tot mijn verbazing lijkt de ene meer op de grijze maillot en de zwarte stippenpanty heeft grote losse bolletjes zilverdraad (met uitstekende stukjes zilverdraad). Als je een zwarte panty koopt, wil je toch een zekere chique uitstraling ipv Pippi Langkous uitstraling. Geen aanbeveling dus.

Ales was oké

Fijne ontvangst, mooi briefje erbij, vriendelijk en uit nodigend. Ik ben tevreden.

goede service met persoonlijke aandacht

de service is goed en snel met in de levering altijd een persoonlijke groet.

met een betere bezorging scoren ze zeker 5 sterren

Kort gezegd Beenmode 5 sterren, bezorging door Post.nl 1 ster. De persoonlijke benadering bij Beenmode is geweldig. De bezorging door PostNL is ver onder de maat. Track and Trace die niet werkt en willekeurige bezorging dagen later. Het splitsen van de levering door jullie was niet nodig geweest. Ik heb wel besloten pas weer iets bij jullie te bestellen als de bezorging wordt aangepast of als ik een keuze heb in wie er kan bezorgen. Dus naast Post nl ook bijvoorbeeld UPC, Parcel of anderen.

Super service

Fijn dat er actief werd meegedacht aan alternatieven toen een deel van mijn bestelling lang zou gaan duren. Top!

Zeer behulpzame medewerkers die service leveren

Mijn gewenste product was niet op voorraad. Het team heeft hun best gedaan dit zo snel mogelijk te regelen. Vriendelijke terugkoppeling en erg behulpzaam. Ik blijf hier zeker bestellen.

Uitstekend geholpen met kapot product

Mijn man had gebeld over Catspads van mijn zoon die heel snel kapot zijn gegaan (2 keer dragen). Uitstekend geholpen.

Snelle service, goede panty geleverd!

Zeer goede ervaring met leveringen in het verleden

Correcte levering. Produkt zoals omschreven.

Snelle, goede en prettige service

Ik bestel vaak op beenmode.nl. De artikelen worden altijd snel en volledig geleverd. Met een handgeschreven kaartje erbij. Heel sympathiek. Daarnaast biedt beenmode.nl een hele ruime keuze voor redelijke prijzen. De beschrijvingen op de website zijn ook goed.

snel geleverd en netjes ingepakt

netjes ingepakt

Snelle bezorging mooi verpakt

Service is goed, alleen de panty is veranderd :(

Prima service, snelle bevestiging en snel bezorgd, alleen de panty zelf (van het zelfde merk en dezelfde maat) is helaas veranderd..

Goede levering, maatvoering matig

De levering kwam heel vlug. Alleen pasten de maillotjes die ik voor onze dochters in hun eigen maten had gekocht bijna allemaal niet - te groot...

Heb het gevoel dat iemand mij persoonlijk helpt met perfecte service!

Mijn ervaring met Beenmode is in een woord “PERFECT”!

Ik had een vraag over de kleur van een panty; ik ben binnen korte tijd heel goed geholpen! Al vaak besteld en bedrijf is een blijvertje!

Vlotte en keurige afhandeling van mijn klacht!

Goede en betrouwbare service

Fijne website en vlotte levering

Panty sok meteen stuk

Nog geen 30 min had ik panty sokken aan dacht wat duurdere te kopen nou meteen ladder erin. Niet waard.

Komen na wat ze beloven

Helemaal top

Snelle service,netjes verpakt,prima producten en grote keus.

Goede kwaliteit, snelle service en mooi verpakt

De kwaliteit van de panty’s is top; ik heb nog nooit zo lang met panty’s gedaan. De bestelling wordt snel verstuurd en is mooi verpakt; je voelt je bijna jarig als je het uitpakt.

Snelle zending Snelle oplossing bij een fout mijnerzijds Prima

Altijd goed!

Zeer snelle service, goede verzending en bijzonder klantgericht!

Goed.

Heel aparte kousen / panty’s. Zie je bijna niet in een kousenwinkel, als die eigenlijk nog bestaan. Snelle levering.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB