Groot aanbod, snelle levering

Overzichtelijke website waarin je door de uitgebreide filtermogelijkheden makkelijk de artikelen kunt vinden die je zoekt. Daarna ook nog eens snelle levering.

Besteld maar nog niet ontvangen helaas!

Ontevreden want hetgeen ik had besteld wenste ik op kerstavond, 24-12-2019, al te hebben ontvangen en het is nu 29-12-2019 en heb nog niets ontvangen!

Snelle verzorgde levering !

Ik was op zoek naar basic sokken van Doney Boon en kwam op deze site! Leuke aanbieding deed mij besluiten niet verder te zoeken! Dank voor de goede service!

Fijne webshop!!!

Goede website en breed assortiment. Zeer netjes verpakt. Had mijn bestelling op een zaterdag geplaatst en binnen een uur bericht ontvangen dat bestelling verzonden was en wat voor een soort zending het was. In mijn geval een brievenbus zending met track & trace code. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. En zal zeker weer hier bestellen. Ga zo door met jullie fantastische service.

Goede service en top sokken !!

Mooi en zorgvuldig verpakt.

Fantastisch !

Op kerst avond besteld, direct de zaterdag erna geleverd. Keurig verpakt, in een handig brievenbus doosje. En het allerleukste een persoonlijke kerstgroet van Leontine er bij!

overzichtelijke site en vlotte levering

Veel keus

3 stuks panty besteld waarvan 1 stuk twijfelachtig

Moeiteloos geholpen en perfect en uiterst correct gereageerd op een klacht. Zeker een aanbeveling.

Pakket was door toedoen van post Nl te laat. Uitstekende opvolging van beenmode.nl om het te volgen.

Zeer attente opvolging n.av. een negatieve review

mooie producten

veel keus en snelle levering, ben er weer heel blij mee

Goede service en meedenkend

In mijn bestelling zaten diverse sokken van 1 maat en 1 paar met een andere maat. Ik werd gebeld met de vraag of mijn bestelling wel juist was. Goede service!

de maillot van Falke met merinowol erin zijn top

ze passen super om je benen ze zakken niet af zijn warm mooie kleuren bij je tenen zit er geen naad die continue verdraait voel je niet zitten bij je tenen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Mooi verpakt. Overzichtelijke site.

Producten van goede kwaliteit

Altijd een feestje om te bestellen!!

Mooie produkten van goede kwaliteit, die met zorg worden verpakt en verzonden!

Mooie website en snelle levering

Alles klopt bij dit bedrijf

Nalevering zelf achteraan moeten gaan

Een matige ervaring. Twee pantys waren zo binnen. De derde zou echter nageleverd worden. Na een maand maar even gebeld hoe het ervoor stond. Goed dat ik belde want de panty was anders niet geleverd. Zou zsm opgestuurd worden. Na een week pas ontvangen. Jammer, in het verleden wel prima ervaringen gehad.

Nette en correcte levering

De door mijn bestelde panty's waren keurig op tijd en netjes geleverd.

Top webshop!

Ruime en mooie collectie. Snelle levering en altijd een persoonlijke boodschap erbij 👍

Prima aankoop, bestelproces en levering!

Op de site een aantal (feest- en Kerst)panties besteld en deze zijn netjes geleverd.

De klantenservice nam contact op over een levering die nog enige dagen zou uitblijven.

Goede en vlotte servic

Aanbeveling: maattabel ter verificatie bij beslissing aankoop

Prima webshop

Ondanks feestdagendrukte snel geleverd.

Prima service!

Duidelijke website, snelle verzending, goede bepaling.

Super goed en snel geleverd. Eindelijk de donkerblauwe pantykousen

Ik ga zeker weer een bestelling doen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB