Goede ervaring

Goede service, correcte levering en nalevering

De sokken en maillot zijn wat ik ervan verwachtte. Het vermelden waard is het persoonlijke kaartje dat er bij mijn bestelling was gevoegd. Dat maakte het een feestelijk pakketje.

Perfecr

Snel en goede kwaliteit

Persoonlijk, stijlvol met zorg

Betrouwbaar, snelle service, goede prijs kwaliteit!

Als eerste bestelt bij dit bedrijf. Goed bevallen.

Goede snelle levering

Niet alles wat ik besteld had was op voorraad, maar super fijne nalevering. Ook de kaart bij het eerste pakketje was heel erg leuk.

Gewoon goed!

Twee bodysuits van spanx besteld, deze bleken te klein en retour gezonden. Binnen 3 dagen was het bedrag al teruggestort. Er zat een leuke persoonlijke kerstkaart bij de bestelling. Gewoon een leuke finishing touch

Snelle levering, goed product

Heel tevreden over product en levering.

Altijd tevreden

Beenmode levert altijd snel en de kwaliteit van de panty’s en sokken is altijd goed. De website is voor mij heel overzichtelijk en filteren werkt goed.

Snelle en uitstekende service

Fijne ervaring met deze webshop, mega collectie en snelle verzending! Tot weer eens!

Zoals verwacht

Snel verzonden. Zou door brievenbus passen maar postbode belde aan omdat het net te dik was. Maattabel voor panty's geeft het goed weer.

Zeer efficiënte orderverwerking

De bestelling is verlopen zoals je zou hopen

Product naar wens

De kleur van de bestelde sokken kwam overeen met wat ik op de site zag.

Mooie kwaliteit

De sokken en panty’s die ik heb gekocht zijn mooi en van hoogwaardige kwaliteit. Heel veel keuze. En ondanks de decemberdrukte snel geleverd.

Snelle levering. En service als er een probleem is

Goede service prima levertijden kwaliteit- producten

Uitstekende service

Had verkeerde kleur gekregen, en dat is keurig opgelost, door extra sokken te sturen. Top

Heel mooi verzorgd en snel geleverd

Prima !!!

Snel geleverd prima kwaliteit

Prima, vlotte bezorging.

Kan niet anders zeggen dan PRIMA!

verzorgde/attente levering

bestelling goed en leuk verpakt , met persoonlijke noot.

fijne winkel

jullie hebben goede service ruime keuze

Kan niet beter....

Geweldig had net me bestelling doorgevoerd en betaald en kreeg binnen 2 min al een mailtje dat het aan de postbezorger was mee gegeven,volgende dag netjes verpakt op de mat echt top...

Het product was bij mij al bekend. Snelle levering. Mooi ingepakt; was echt een kadootje om te ontvangen.

Hele snelle verzending, persoonlijke boodschap in de verpakking, kortom topservice!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB