Snelle levering!

Hele snelle levering,netjes ingepakt en ook nog een hele lieve notitie erbij!super gewoon!

Altijd netjes verpakt en keurig op tijd geleverd

Dat kerstkaartje erbij maakt het pakketje nog persoonlijker!

Gewoon helemaal goed

Mooie spulletjes, snel en goed verpakt geleverd. En wat ik mooi vond is dat ik bewust voor een milieuvriendelijke verpakking kon kiezen.

Heel erg persoonlijk!

Fantastisch, met een handgeschreven kaartje erbij.

Mooi handgeschreven kaartje

Snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Vind ik heel leuk en maakt het persoonlijk

Snel geleverd, volgende keer graag in envelop, past gewoon door brievenbus

Uitstekende service

Ik bestel al mijn panties beenmode. Ik ben super tevreden. Snelle levering en discreet.

Overzichtelijke site, gewenst product snel te vinden en voldoende keuze.

Prima product en zeer snelle, adequate levering.

Mooie kwaliteitspanty's

snelle levering.

De bestelde producten zijn snel geleverd. Ook de retourzending en de terugbetaling zijn meteen verwerkt.

prettige website, snelle verzending, netjes verpakt met een persoonlijke boodschap.

Na mijn bestelling is mijn pakketje keurig op tijd bezorgd. Erg leuk was een persoonlijk handgeschreven welkomstkaartje.

Persoonlijk en snelle service

Hoe leuk is het om bij je bestelling een handgeschreven boodschap te ontvangen,..geeft toch en extra touch..snelle levering en mooi kwaliteit!! Wij komen zeker nog eens shoppen.

Super service

Omdat de maillot die ik besteld had niet op dat moment beschikbaar was, kreeg ik een artikel van een andere merk aangeboden wat goed vergelijkbaar was en ik wilde niet zo lang wachten. Ik kon natuurlijk ook mijn geld terugkrijgen maar gezien het weer had ik er echt een nodig. Hele vriendelijke service!

Goede site, snelle levering, vriendelijke klantenservice

Besteld en na 2 dagen geleverd.

positief

Netjes verpakt met een kaartje waarop een geschreven boodschap. Dat kom je nergens tegen en vind ik heel lief.

Top👌

Snelle levering en ik wilde 1 product retourneren en dat wikkelde zich ook snel af.

Op tijd, goede spullen, aardig briefje

Zo’n handgeschrevenbruefje doet het wel

Uitstekend en snel

Meerdere keren een bestelling geplaatst. Altijd zonder problemen netjes en snel geleverd met een persoonlijk tintje. Ga zo door.

Mooie collectie en snelle service

Mooie panty-collectie en snelle levering met altijd een persoonlijke note!

Super snelle levering en een fijn welkomstbericht bij mijn bestelling!

Hele overzichtelijke website en goede ondersteuning bij het vinden van het juiste artikel. Super snelle levering en heel leuk om een handgeschreven welkomstbericht in mijn pakketje te vinden!

Mooie producten, snelle en zorgvuldige levering en persoonlijke aandacht

Mijn twee paar Falke Cozy shoes, in twee bijzondere kleuren die niet overval te krijgen zijn, werden snel en zorgvuldig ingepakt geleverd met een persoonlijke boodschap erbij, erg blij mee! Bovendien had ik een mooie Black Friday korting te pakken ;)

Erg goede ervaringen

Prima producten, duidelijke site. Ben erg tevreden over mijn meggings, comfortabel en zacht. Adequate levering met een persoonlijk kaartje erbij.

geweldig om in de sokken vallingsvrij te lopen

zie hierboven

16 Driehoeven