Snel, deskundig en duidelijk

Snel, deskundig en duidelijk

Vond het fijn dat jullie de andere sokjes zo gauw opstuurde

Afwerking liet langer als dat ik dacht op zich wachten

Ik heb aangegeven dat -als alles voorradig is dan op te sturen-, bij de bestelling stond ook dat alles voorradig was en ik het de volgende dag in huis zou hebben,maar dat was dus niet, had daar dan ook een bericht van verwacht als er toch per ongeluk niet alles binnen was -en dat liet nog lang op zich wachten,toen ik zélf een mailtje had gestuurd naar jullie hoe de stand van zaken was,toen was het volgende dag in huis.Toeval misschien ?...

Prijs/kwaliteit verhouding prima!

Het duurde even voordat de grijze kniekousen er waren, maar de prijs en kwaliteit maakt dat helemaal goed

Heel goede en persoonlijke service

Ik kreeg een persoonlijke en vriendelijk telefoontje om ervoor te zorgen dat ik extact kreeg wat ik voor ogen had.

Fijne winkel met prettige service

Fijn assortiment en keurige service. Nabestelling keurig aangegeven en nabezorgd.

uitstekende service

Snel, fijne website en verzorgd ingepakt

is uitstekend jammer van de nalevering.

ik ben tevreden over de levering, jammer dat er toch een nalevering moest plaats vinden.

Ik keek voor aanbiedingen en het was jammer dat niet alle kleuren en maten in de aanbieding waren. Snelle afhandeling en bezorging. Vriendelijk begeleidend schrijven.

uitstekend

Ruime keuze

Met aandacht besteed.

Probleemloze levering. Verpakt met een persoonlijke boodschap.

Snelle en zorgvuldig

Mijn bestelling was niet in één keer te leveren, en dat werd me via de mail mee gedeeld. Bij de eerste levering zat een erg vriendelijk kaartje. De 2de levering kwam snel daarop. Alles goed en zorgvuldig verpakt!

helemaal top

De toegevoegde waarde zit vooral in het hand geschreven briefje. In tijden van steeds meer automatiseren is dit echt een onderscheidend vermogen. Blijf dit vooral doen, ook als het bedrijf verder mocht groeien.

Super service

Meestal kan niet alles meteen gestuurd, maar dat krijg ik dan netjes een e-mail over en er zit altijd een aardig handgeschreven kaartje bij het pakketje.

perfect

een zeer snelle en correcte afhandeling in een woord super

altijd snel en perfect

veel keuze en goede prijzen

Slecht

Ik vind het erg jammer dat mijn kousen al meteen is gaan scheuren bij het afwerk/plak randje. En dat de plak van het plakrand ook aan het afbrokkelen is. Ik had zo’n goede hoop dat ik nu wel fatsoenlijke kousen zou krijgen naar aanleiding van de reviews o.a. en toen ik de bestelling binnen kreeg met het handgeschreven kaartje erbij maar helaas en voor dat geld vind ik het echt heel jammer. Ik zal jullie dan ook niet aanraden aan mijn vriendenkring

Goede service. Veel keus.

Besteld, snel in huis!

Veel keus. Snelle levering.

Beenmode is TOP

Beenmode is GEWELDIG Elke keer als je wat besteld een persoonlijk woord terug!!!

goede service, mooie benen door de geweldige panty

het feit dat ik een jaar geleden iets besteld heb en nu hoor welkom terug vind ik echt geweldig.

Goede prijs en kwaliteit, snelle levering, past door de brievenbus: heel handig.

Ik ben heel tevreden over beenmode online. De kniekousen die ik draag kan ik nergens anders krijgen. De bestelling gaat gemakkelijk op de website, de kwaliteit is goed, de levering is snel en de verpakking past door de brievenbus. Heel handig allemaal.

Snelle leveringen en mooi verpakt in vloeipapier met een handgeschreven kaartje. Maakt het nog specialer.

Uitgebreid aanbod met snelle levering

Uitgebreid aanbod, klantvriendelijk, snelle levering met persoonlijke boodschap. Erg leuk.

Veel keus, snelle levering!

Prettige website, snelle levering. De bestelde artikelen zijn netjes verpakt met een persoonlijke boodschap.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB