Snel en correct geleverd!!

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, wederom Prima!

sokken prima, bezorging minder

Service is oké, sokken prima, maar ik was teleurgesteld dat de bezorging een dag later kwam dan aangekondigd, waardoor ik ze niet kon meenemen op een korte reis. Ook was aangekondigd dat het pakje door de brievenbus kon, maar ik moest het afhalen bij een post.nl-afhaalpunt. De doos had kleiner gekund, dan had het wel door de brievenbus bezorgd kunnen worden. M.vr.gr. M.van Iterson

Mooie stijlvolle panty's, prima kwaliteit en pasvorm. Verder netjes verpakt, goede service, snelle levering!

Goede beschrijving, snelle levering

Snelle service, goede producten!

Snel en netjes verpakt

Zeer ruime keuze. Bestelling wordt snel geleverd en netjes verpakt.

Keurig opgestuurd

Goed verpakt, geen vergissingen bij opsturen. Ruime keuze aan panties en de medewerkers zijn bereid om mee te denken als je een vraag hebt.

Snel eenvoudig en zeer compleet assortiment

Snelle levering, eenvoudig bestel proces en zeer compleet assortiment

Snel,keurig verpakt en een geschreven kaart er bij, zelfs met de hand geschreven, heel aardig en PERSOONLIJK!!

Ook bij retourneren een fantastische en snelle service!

Bij de bestelling zat zelfs een handgeschreven kaartje! Toen de kleur vdcpanty tegenviel bij de jurk was terugstorten vh aankoopbedrag geen probleem! Hulde!

Mooie producten en snelle bezorging

Snel geleverd!

Snelle levering. Mijn bestelling was mooi ingepakt en er zat een persoonlijk briefje bij. Heel attent! Dit was mijn 1e bestelling maar ik blijf zeker klant!

Prima artikelen snel geleverd

Koop hier alle pantys en kousen

Goeie kwaliteit met een persoonlijke touch

Super leuk dat er een handgeschreven kaartje in de doos zat en dat het gewaardeerd wordt dat ik bij jullie bestel. Enige tip; kleinere verpakking. Het was een hele grote doos voor vrij weinig inhoud ;)

Supersnelle levering. Alles geleverd zoals besteld. Leuk kaartje erbij, top!

Snel en goed

Snel en goed

Goede service!

Goede service, snelle reacties, fijne panty’s

Absoluut uitstekend

Ze snappen bij Beenmode.nl dat je juist bij hun bestelt, om je eigen merk pantys, zo snel mogelijk in huis te hebben. Ze nemen de moeite om even te bellen als iets mogelijk pas later kan worden geleverd. Zorgvuldigheid staat voorop. Zeer prettig!!

uitstekend service

de maat was niet voorradig maar werd prompt nageleverd

Snelle levering met persoonlijke kaart.

Goede kwaliteit van het product en snel geleverd

Perfect!

Snelle en nette levering! Precies dat wat ik verwachtte te krijgen. Leuk met een persoonlijk handgeschreven kaartje er bij.

Beenmode regelt de zaken uitstekend voor de klant

Beenmode heeft zeer veel keuze (kwalitatief goede merken) op een overzichtelijke website. De bestelling is binnen een dag in huis. Efficient klein ingepakt, geen overbodig papier of plastic.

Balen

Geweldige panty besteld, die erg snel geleverd is. Bij de eerste keer aantrekken scheurde hij gelijk. Dat is balen voor een panty van €14,= en daar bovenop nog is de verzendkosten. Ik ben er erg zuur van, want de oanty is zo leuk!!

Zeer tevreden. Goede en snelle service, de persoonlijke boodschap bij het pakketje maakt zelfs een paar simpele sokken speciaal :)

Goede service en communicatie

De levertijd van 1 van de artikelen was 2-5 werkdagen. We hadden aangegeven dat alles in 1 keer verstuurd mocht worden. Na 3 werkdagen was het artikel nog steeds niet binnen omdat dit nog in productie was bij de fabriek en bood beenmode aan de order toch apart te sturen. Dit was niet nodig. De dag erna werd de volledige levering bestuurd. Fijn dat ze proactief denken en de klant tegemoet komen!

Goede service met een persoonlijke benadering!

Duidelijke website met goede informatie en een ruim assortiment. Snelle verzending met een handgeschreven persoonlijk bericht. Erg prettig en altijd een feestje om het doosje te openen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB