Bezorging was uitstekend en netjes

Precies op tijd bezorgd en netjes verpakt met een vriendelijke kaartje erbij. Top service!!!

Prettige persoonlijke service

Bestelling komt altijd heel snel. Ik had pantys in 2 maten besteld; kregen we een telefoontje of het wel klopte: wat attent!! Altijd een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het persoonlijk. Veel keuze op de website, goede toelichting. Ik ben fan van deze online winkel!!

Snelle afhandeling van levering

Goede verpakking; alleen past zo’n verpakking niet in de brievenbus. Steekt eenvierde eruit. Postbode had moeten aanbellen of bij buren moeten afgeven.

Snelle en goede levering

Erg leuke kwalitatieve sokken voor een goede prijs. Een snelle levering met een persoonlijk tintje dat een glimlach toverde op mijn gezicht.

Snelle service met een persoonlijk kaartje erbij!

Zeer tevreden.

Leveren snel & conform bestelling.

Goede sortering en snelle levering

Ik heb inhoudelijk geen opmerkingen

Snelle levering en goed product

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en dit is mij bijzonder goed bevallen. De producten waren netjes verpakt en snel geleverd.

Persoonlijke, snelle levering

De keuze is reuze. Snelle en discrete levering. Fijn dat het pakket door de brievenbus past. Ook een leuke persoonlijke kaart erbij gekregen met een geschreven boodschap.

Supersnel, netjes en goed geprijsd

Na een hele dag wanhopig zoeken in Rotterdam heel simpel en chill bij jullie gevonden en gekocht! Super geregeld en prettig geprijsd! Top!

Prima service, snel geleverd

Het persoonlijke, handgeschreven briefje is echt een extra attentie. Superleuk!

Ik voel me als (nieuwe) klant gewaardeerd!

Snelle levering. Met veel zorg verpakt. Past door brievenbus. Handgeschreven begeleidend schrijven! Prijzen goed. In 1 woord top!

super service

snelle service

Prima snelle service

Snelle nette levering

SUPER

Super en zo mooi en verzorgd verpakt en ook nog met een persoonlijk berichtje erbij

Snel en persoonlijk.

Mijn bestelling was snel in huis met persoonlijke boodschap. Erg fijn.

Snelle levering. Goed te volgen. Brievenbuspost, ideaal.

Blij!

Doordat ik wat klein en ook stevig ben, knelt bij gewone paty's het broekje mijn buik af omdat er niet genoeg ruimte in het broekje zit. Bij deze panty's is het broekje groot genoeg. Ik ben blij 😁

goede service en keuzemogelijkheden

levering snel en op tijd met altijd een aardig briefje erbij om te bedanken dat ik iets bij beenmode.nl gekocht heb, dat geeft net de persoonlijke noot.

Door de slechte service van PostNL werd mijn bestelling niet geleverd. Onmiddellijk werd het door Beenmode opnieuw verstuurd. Met dank. Edmée Rambaldo

snelle, goede service

Heel tevreden.

Heel veel keus, alle maten en snelle levering

Ik heb “een maatje meer” maar kan hier online altijd slagen voor mijn maillots en panty,s.

Goede service, plezier van artikel

Ik heb sloffen van Falke voor mijn zoontje besteld, helaas te klein, terwijl het zijn schoenmaat was. Ik moest het pakket terugsturen, maar kon wel ruilen aanvinken. Binnen enkele dagen kreeg ik de grotere en goede maat thuisbezorgd, alleen jammer dat je bij retourneren wel verzendkosten moet betalen en flink ook, ookal is het een brievenbuspakket. Maar goed dat is het risico van online kopen zonder antwoordnummer.

ruime sortering, snelle levering, keurig verzorgd!

prima ervaring

Ge-wel-dig!

Deze site kreeg ik van mijn zoontje zn therapeute. Voor antislip sokjes. Heb er nu al meerdere keren besteld. Ik ben tevreden over de site, de kwaliteit van het product en de levering. Altijd leuk ook het handgeschreven berichtje bij het pakketje in !!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB