Altijd snel en vlekkeloze nazendingen.

Is altijd in orde. Goede website, complimenten.

Snel geleverd en keurig verpakt!

Voor het eerst besteld en de volgende keer gewoon weer!

Prima en snelle levering

Bestelling werd snel geleverd. Goede kwaliteit

Matig

geen

Goede en snelle service!

Er wordt snel geleverd en goede producten.

Heel erg goed !

Hallo, Ik heb panty's besteld. Hele snelle levering, bedankt ! Heel netjes en mooi verpakt, bedankt ! Een speciaal bedankt-kaartje erbij, zo leuk, dank jullie wel ! Mvr, Edith

Geweldige zittende panty's

Deze panty's van Oroblu zijn van goede kwaliteit en kenllen totaal niet!! Dus de pasvorm is re te goed.

Snel, correct en prima

Mijn bestelling werd snel geleverd, bevatte de juiste artikelen en was verder dik in orde.

Uutstekend

Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt en ook nog een persoonlijk kaartje erbij! Top!

kwalitatief goede service

In mooie verpakking, mijn bestelling snel ontvangen, met persoonlijk kaartje erbij

Super service!

Ontzettend snelle en nette service met een briefje er bij.

Voldoende keuze en persoonlijk touch

Voldoende keuze op de website, snelle levering en een persoonlijk touch qua kaartje in het pakketje

Excellent service

the service was excellent but the quality of the Falke socks was below my expectation. the black transparent stocking socks color did not look very smooth on the skin. The other products were great!

Goede webshop met uitstekende service

Alles keurig verpakt, op tijd geleverd en wat erg leuk is, is het persoonlijke berichtje. Deze webshop is 1 van de beste die ik ken ook omdat ze een zeer ruim assortiment hebben. Ik kan deze winkel echt aanbevelen.

Erg leuk het persoonlijke tintje aan de bestelling!

Snel en correct

Zeer tevreden. Een hele prettige winkel en aardige en goede mensen.

Heel klantvriendelijk en aardig. Behulpzaam bij keuze en retour en opnieuw bestellen. Kortom aangenaam !

Goede keuze, betrouwbare website, komt afspraak na

Assortiment prima, goede service

super goed

de ervaring met beenmode is goed verlopen en ben zeer te vreden met de panty,s

mijn plek voor kleurige maillots:)

Draag met veel plezier de maillots van bonnie doon, goede prijs kwaliteit verhouding. heb je vragen aan het team van beenmode, dan krijg je altijd vlot een antwoord (per mail) met een hele nette service.

Ouderwetse klantvriendelijkheid

Werd op tijd en netjes geleverd. Het leukste vond ik nog het persoonlijke handgeschreven kaartje erbij! Dankuwel!!

waardeloos

panty ging bij passen stuk. netjes gemeld en kreeg reactie dat dit door scherpe nagels kwam gezien er een ladder zat. sorry mijn nagels zijn kort en rond afgeknipt dus die optie gaat niet op. dan moest ik hem maar opsturen en dan zouden ze kijken. sorry voor mij totaal afknapper. helaas hadden ze bij filiaal van andere winkel mijn maat niet meer dus kwam deze tegen. zelfde merk panty. ooit 1x zelfde gehad. ik kon hem terug sturen en had volgende dag al een nieuwe in huis. gaat mij niet perse om een nieuwe maar wel de manier waarop. deze panty,s zijn wel 17 euro per stuk dus ik mag daar ook wat van verwachten. hier bestel ik dus nooit geen panty meer.

Snelle levering, retourneren kan klantvriendelijker

Bestelde werd snel geleverd voorzien van uitermate klantvriendelijke teksten. Voor het retourneren moet je een formulier downloaden en meesturen. Ook de portokosten zijn voor eigen rekening. Op zich niet onoverkomelijk maar rijmt niet met vriendelijke teksten bij de levering. En daardoor herken ik mij niet in het cijfer 9. Voor terugstorten van het bedrag staat meen ik een week maar is direct overgemaakt.

ik ontving niet alles tegelijk maar dat werd duidelijk vermeld in de vorm van een nabestelling.

Mooi en gevarieerd assortiment en persoonlijke service

Prima webwinkel met veel en mooi aanbod en toch niet duurder. Snelle levering met een vleugje persoonlijke aandacht of anders even contact als het wat langer duurt. Ja, dat is begrijpen wat ik als klant wil en prettig vind.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB