perfecte levering en mooie panty's

Goede kwaliteit en service.

prima!

Eigednlijk verdienen jullie 5 sterren. Goede panties en meer dan snelle levering. Het enige bezwaar voor mij is, dat ik deze panties niet meer in mijn vertrouwde winkel in den Bosch kan kopen.

Fantastische service

Goede keuze in de webshop en een snelle verzending. Wanneer je het pakje uitpakt en er zit een handgeschreven kaartje bij, dat maakt mijn dag goed!

Super assortiment

Goede ervaring, vaker besteld en dat zal ik ook in de toekomst vast nog doen. Leuk vond ik de handgeschreven bedank kaart bij de bestelling. Dat maakt een onpersoonlijke online aankoop onverwachts veel leuker

Mooi geweven materiaal.

Attente bezorging met extra kaartje. Keurig verpakt. Op tijd bezorgd.

Net en correct. Mooie verpakking. Snelle levering .

Super snelle service en persoonlijke boodschap in verpakking!

Top en tot de volgende keer.

Snelle levering met persoonlijke touch

Pakketje werd snel geleverd met een handgeschreven kaartje erbij. Maillots van goede kwaliteit.

Snel, en adequaat verpakt

Leuke korting

Mooie sokken, snelle levering. Kortom niets te klagen.

Prima ervaring met Beenmode.nl. Helemaal leuk was het persoonlijke kaartje in het pakketje.

Kwaliteit en snelle services

Mooie kwaliteit panty's en snel op voorraad

Kwaliteit en goede service

De maillot zijn van zeer goede kwaliteit, binnen 1 dag ontvangen. Netjes en mooi verpakt met een attent handgeschreven bedank brief.. Erg leuk om te krijgen.. 😊

super goed en snel

Snelle levering, het klopt altijd en ook leuk dat persoonlijke kaartje!

Bestelling te laat geleverd.

Ik heb op donderdag een bestelling gedaan zodat ik dit op zaterdag kon gebruiken. Helaas heb ik alles pas op dinsdag ontvangen. Erg vervelend! Contact opgenomen door Beenmode en alles perfect afgewikkeld! Goede afgerond sales!!

Goed. Maar het allerleukste vond ik het handgeschreven kaartje erbij.

Uiterst tevreden....!

Duidelijke website en supersnelle levering.

Vriendelijk en netjes geholpen.

Ik wilde graag een panty retour sturen en iets anders bestellen, dat is allemaal keurig en snel geregeld met persoonlijk contact wat wel zo handig is.

Perfect!

Erg goede en vooral snelle service.

prettig en professioneel

prettig en professioneel

Mooie producten en super service

Hele ruime keuze, snelle levering en goede service voor als je vragen hebt!

Heel plezierig.

Na het bestellen van mijn sokken via de duidelijkesite, kreeg ik deze snel geleverd. Mijn sokken in een tweede kleur werden nagezonden met een keurig bericht vooraf. De nazending kwam binnen enkele dagen. Supersnel dus geleverd, correctie verpakking die prima door de brievenbus ging. Ben heel tevreden.

Snel verzonden, leuke kleding

Niet alle maten zijn steeds beschikbaar en als ik de maat van mijn dochtertje aangaf in de zoekmachine kreeg ik toch nog maillots die bij verder aanklikken niet meer beschikbaar waren , dus langer zoeken hierdoor en ook jammer.

Positief

Snelle verzending en duidelijke website

Overzichtelijke website en snelle verzending. Persoonijk handgeschreven kaartje erbij wat men onderscheid van de andere aanbieders en zeker gewaardeerd wordt.

Zeer goede service!

Zeer prettige klantenservice en goed afvies.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB