Pluspunten

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering, voldoet aan wensen, leuk dat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling zit!

Pluspunten

Leuk, mooie producten, goed en snel geleverd, en zelfs een compliment voor mijn verpakkings keuze! Zeer attent.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke foto’s

Pluspunten

Correcte en vlotte verzending

De kleur van de panty is heel anders dan op de foto.

Pluspunten

Zoals beloofd op tijd bezorgd en het handgeschreven berichtje erbij maakt de (internet-)aankoop toch persoonlijk.

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goed verpakte service

Indien de inhoud kleiner is, kan het ook de verpakking kleiner waardoor het net wel in de brievenbus past.

Pluspunten

Snelle levering en fantastische persoonlijke service door o.a. een persoonlijke boodschap in het pakketje. Werd zeer gewaardeerd!

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Snelle correcte service. Je hebt het gevoel van persoonlijke betrokkenheid door het handgeschreven meegestuurde bericht. Dat verwacht je niet meer in dit internet tijdperk. Prima, houden zo!

Pluspunten

prima webshop!

Pluspunten

In het verleden altijd bijWolford mijn panty's besteld, nu inmiddels drie bestellingen bij Beenmode.nl geplaatst. Fijne overzichtelijke site en mooie brede collectie, waarbij ik de wolford satin touch 20 kan aanbevelen, een mooie kwalitatief heerlijke panty die past als een tweede huid. Tevens mijn eerste kennismaking met de Falke seidenglatt 15 stay-up panty transparent shining......wat een feestje!!!! Deze stay-up heeft een prachtige extra brede ( bijna twee maal zo hoog) kanten band en blijft perfect zitten en blijft ook mooi. Zit nu op de site van Beenmode.nl om direct een vijftal paar nieuwe te bestellen :-)! Evenzo mijn complimenten voor de leuke handgeschreven kaartjes die bij de bestelling zitten, zo klantvriendelijk en de snelle bezorgservice TOP!

Tot nu toe nog geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk berichtje.

nvt

Pluspunten

Snelle levering, fijne artikelen!!

Pluspunten

Mijn vaste adres voor de Oroblu Club, mijn favoriete panty (mag nooit uit de collectie!) en voor zover ik weet nergens anders te koop. Snelle levering in handige brievenbusverpakking, echt een aanrader!

Pluspunten

Leuk kaartje bij bestelling!

Pluspunten

mooie verzameling fijne wintermayo's en snelle levering

Pluspunten

Mooie kwalitatieve producten tegen een goede prijs, zowel voor dames als heren. Goede communicatie over de levering en nalevering ook keurig volgens afspraak.

Pluspunten

Hele fijne leveringsmaniwr met waardering voor je privacy. Leuk dat er vaak een persoonlijk briefje bij zit. Ik kom hier altijd voor mijn panty’s

Pluspunten

Heel leuk het persoonlijke kaartje! Doen wij ook altijd voor onze gasten in onze B&B! Altijd welkom @cottage.near.the.rhine Hartelijke groet, Saskia Heemskerk

Leuk! Ga zo door!

Pluspunten

Top service, en altijd een leuk kaartje bij de bestelling in..

Pluspunten

Scherpe prijzen, goede kwaliteit, diverse betaalmogelijkheden en supersnelle levering in stevige verpakking.

Nee.

16 Driehoeven