Op tijd geleverd, maar helaas de verkeerde kleur. Ik had panty kniekousen in de kleur grafiet besteld.
Ben altijd zeer tevreden
Mooie panty besteld voor mijn kleindochter. Duidelijke omschrijving!
Original anmeldelse
De levering is niet de andere dag zo als er staat, maar duurt een week. Bestelling was oke.
Ik vond het een cadeautje om mijn bestelling te ontvangen. Keurig door de brievenbus, netjes verpakt in een vloeipapiertje, stickertje erop en ook nog een aardig kaartje. Niet alles kon geleverd worden en ook daar kreeg ik keurig een melding van. Mijn complimenten.
Bovenstaande gemeld per email. Hele brutale mail terug dat ik dat op de website had kunnen zien. Dit was echter niet zo, anders had ik het niet besteld. Ik kreeg de belofte dat het 1 week later verstuurd zou worden. Drie weken later na een herhaald verzoek waar de bestelling bleef kreeg ik ze dan eindelijk in huis. Hele slechte service. Laatste keer dat ik bij u heb besteld.
Geachte mevr, Het spijt me zeer te horen over uw negatieve ervaring met onze service. De reactie die u heeft ontvangen, was niet in lijn met onze servicestandaarden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Het is frustrerend dat uw bestelling vertraagd was en dat u meerdere keren contact met ons moest opnemen om het opgelost te krijgen. We zullen intern onderzoeken wat er mis is gegaan en stappen ondernemen om onze service te verbeteren. We hopen echter dat u in de toekomst een betere ervaring zult hebben als u besluit om ons weer een kans te geven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag. Groetjes Adrienne | Team Beenmode.nl
Toen er iets niet goed ging met mijn bestelling werd het aanvankelijk slecht tot niet opgelost via onpersoonlijk gechat dat niets oploste, integendeel, maar na mijn slechte beoordeling kreeg ik een telefoontje waardoor alles werd goedgemaakt, eindelijk,
Beste mevr. Boelen, Wat fijn om te horen dat er toch behulpzame en attente mensen zijn die het verkeerd bezorgde pakket hebben teruggebracht naar de juiste eigenaar! Excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en ik begrijp volledig dat dit extra moeilijk voor u was vanwege uw beperking. We zullen intern zeker naar dit incident kijken om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. Dank u wel voor uw begrip en geduld in deze situatie. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag. Groetjes Adrienne | Team Beenmode.nl
Ik bestelde drie dezelfde panties, op de website stond dat ze op voorraad waren voor verzending dezelfde dag, helaas waren ze dat niet, en kreeg ik al snel bericht dat er een nalevering zou zijn. Ik heb zelf enkele malen moeten informeren hoe de status ervoor stond, want die werd niet vanuit beenmode.nl aan mij gestuurd. Uiteindelijk wel de drie panties ontvangen, maar drie weken later dan gepland. Wel een superfijn product en prima prijs!
Hartelijk dank voor uw review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u geniet van uw aankoop. We streven er altijd naar om de beste ervaring te bieden aan onze klanten, en uw feedback is voor ons erg waardevol. We gaan kijken hoe we de actuele levertijden nog beter kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag. Groetjes Adrienne | Team Beenmode.nl
Geweldige service toen mijn pakket niet was aangekomen
Bij nalevering snel geholpen via mail voor alternatief.
Beste Wouters, Wat een geweldige review, bedankt! We zijn verheugd om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om de beste producten en service te bieden, en het is fantastisch om te zien dat u dat heeft opgemerkt. Als u nog meer wilt delen of als u in de toekomst weer bij ons wilt winkelen, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Adrienne | Team Beenmode.nl
heb geen verbeterpunten.. had erg snel de bestelling in huis
Hele goede prijs/ kwaliteit verhouding voor de beenwarmers! Ik heb mijn vriendin allemaal beenwarmers kado gedaan “om zo warm en leuk de winter door te komen!! Zo leuk Snelle levering en nalevering! Top
Ik had pantoffels in een te grote maat besteld. Ik kon deze zonder problemen omruilen. Makkelijk contact met service desk en ze helpen snel!
De nylons van beenmode zijn mooi ik draag ze al jaren. ben er heel tevreden over
Mijn bestelling had wat vertraging: contact gehad met een ontzettend aardige en behulpzame dame van de klantenservice! Zij deed er echt alles aan om mij te helpen en dacht mee met een goed alternatief. Dit maak ik niet vaak meer mee, echt zo fijn! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.
In goed overleg een nieuwe maillot gekregen. Snelle service en goed email contact
Customer service was great! When I placed thr order,I realized, I selected the wrong size. they were very quick to reply and change the size for me. Delivery was as well very quick - next day. Will order again!
Postnl 2x met bezorg dag en tijd gekomen in de mail ,maar het pakket is nog steeds niet bezorgd. Niet jullie fout natuurlijk,maar van postnl.
Beste Heidi, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling. Tevens willen we u bedanken voor het prettige contact, want natuurlijk willen wij ook dat iedere klant zijn of haar bestelling keurig ontvangt. We zijn blij om te horen dat u uw bestelling heeft ontvangen en dat het goed is gekomen! Hierin zullen wij ook altijd onze verantwoordelijkheid nemen. Veel draagplezier toegewenst en een volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Team Beenmode.nl
Wij hadden grijze kousen besteld, echter er werd een paar zwarte kousen geleverd. Kwaliteit van de compressiekousen was goed, goede boord aan de bovenzijde. Jammer dat er geen grijs e geleverd kon worden.
Aangekondigde levering keurig op tijd.
Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden via e-mail.
Ik had een vraag over mijn bestelling van de Uggs, die werd meteen de volgende ochtend beantwoord. De levering was goed en zeker ook snel. Aanrader.
Ik vind het prettig u te laten weten hoe tevreden ik ben met mijn sokjes. Heerlijk warm en een mooie kleur. De 5 sterren gun ik u van harte. Ik vind het niet prettig om op de reviewpagina te staan.
Een persoonlijke tekst erbij, echt geweldig blij mee met deze zilver sokken! Heel hip!!❤️
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB