Na bestelling kreeg ik mijn panty’s heel snel geleverd in mooie verpakking, heel blij en tevreden met mijn Woolford panty’s!
Beste Renée, Wat leuk om te lezen dat de Wolford panty’s goed bevallen! Fijn dat alles snel geleverd is en de verpakking in de smaak viel. Heel graag gedaan en veel draagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Heel snel verzonden en erg netjes verpakt. Er zat ook een handgeschreven berichtje bij. Ik bestelde een dure broek en daar was de service ook naar.
Beste Brenda, Dank voor de mooie woorden. Fijn dat de broek naar wens is en dat de persoonlijke service gewaardeerd wordt. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima service, snelle levering met persoonlijke touch en uitstekend product
Beste Peet, Wat fijn om te lezen dat alles zo goed bevallen is van het product tot de levering. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
X
Beste Jose, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat de service en levering naar wens waren. Graag tot een volgende keer bij Beenmode! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Het bestelde was niet op voorraad. Grote keuze mogelijkheid gekregen voor alternatief. Dit was er de volgende dag!!
Beste Gerrie, Wat fijn dat er samen zo snel een goed alternatief is gevonden. Bedankt voor de mooie woorden over de service, en fijn dat alles uiteindelijk naar wens was. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Dag er voorbestemd en de volgende dag al in huis… super vlot..
Beste Hans, Dank voor de fijne review. Wat leuk om te horen dat de bestelling zo snel binnen was. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
super
Beste Francesca, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen en de bestelling naar wens was. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Altijd goede service. Netjes verpakt. Snel geleverd.
Beste Ina, Wat fijn om te lezen dat alles weer helemaal naar wens is en dank voor het vertrouwen. Vaste klanten zoals u maken ons werk extra leuk. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering van een prima produkt
Beste Nelly, Dank voor de fijne woorden. Goed om te horen dat het product en de service zo goed bevallen. Veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Goede kwaliteit kniekousen, ze zitten goed en worden snel geleverd.
Beste Annette, Wat fijn om te lezen dat de Bonnie Doon kniekousen zo goed bevallen. Dank voor de mooie woorden over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon. De andere dag had ik de door mij bestelde artikelen al in huis. Geweldige service.
Beste Greet, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Wat fijn dat het telefoongesprek zo prettig verliep en dat de bestelling al de volgende dag in huis was. Geweldig om te horen dat de service zo gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Keurige levering. Leuk dat er een handgeschreven kaartje toegevoegd was
Beste Maartje, Dank voor de fijne review. Fijn dat alles netjes en vlot geleverd is en leuk om te horen dat het persoonlijke kaartje werd gewaardeerd. Veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Knelt niet af op je been en zitten heerlijk
Beste Jeannette, Wat een heerlijke review, dank daarvoor. Fijn dat de sokjes zo goed bevallen — niets beter dan een paar dat perfect zit! Heel leuk om te lezen dat dit inmiddels de favoriet is geworden. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Beste Ella, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de service goed beviel. Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik had voor een feest verkeerde maat besteld…na leuk contact volgende dag de goede in huis! Super service! Hier kun je gerust bestellen…komt altijd goed!
Beste Heidi, Wat leuk om te lezen! Fijn dat het contact prettig verliep en dat de juiste maat zo snel bezorgd kon worden. Dank voor het vertrouwen en de warme woorden, vaste klanten zoals u maken ons werk extra leuk. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Was verbaasd over de snelle levering. Alles was even correct. Mijn complimenten. Dini.
Beste Dini, Wat een mooie review, dank daarvoor. Fijn dat alles snel en correct is verlopen en dat de bestelling naar wens was. Heel graag gedaan en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
I use Spanx pants, broken for years they are fantastic quality in thickness and stretch and keep in firm ! They are basic.
Beste Elham, Dank voor de enthousiaste woorden! Wat goed om te horen dat de Spanx broeken zo goed bevallen. Kwaliteit en draagcomfort staan inderdaad voorop. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zo’n snelle levering en kwaliteit producten. Zeer tevreden
Beste Kay, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de levering snel was en de producten goed bevallen. Heel graag gedaan en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Fijne website....snelle levering
Beste Mieke, Bedankt voor de fijne review. Fijn om te horen dat de website prettig werkt en dat de bestelling snel geleverd is. Graag tot een volgende keer bij Beenmode. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik had de verkeerde maat besteld en dat is perfect opgelost
Beste Willy, Dank voor de fijne woorden. Wat goed om te horen dat het met de verkeerde maat zo soepel opgelost is. Heel graag gedaan en hopelijk veel plezier met de juiste bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Altijd zeer prettig contact met een zeer proffessioneel team en mer een winkel .et een breed aanbod aan producten die elders allamg niet meer te verkrijgen zijn
Beste Mark, Wat een prachtige review, dank daarvoor. Fijn dat het contact zo prettig verloopt en dat de collectie goed bevalt, zeker met de merken die elders moeilijk te vinden zijn. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Betrouwbaar en snel. Ook leuk is het handgeschreven kaartje dat erbij zit.
Beste Meino, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles betrouwbaar en snel is verlopen en dat het persoonlijke kaartje in de smaak viel. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Super snel ook bij retour snelle actie door direct andere maat te sturen terwijl ze mijn retourzending nog niet hadden ontvangen top
Beste Anna, Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en soepel is gegaan, zelfs bij het ruilen van de maat. Bedankt voor het mooie compliment en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Alles is altijd goed en klopt gewoon. Ik heb geen enkele opmerkingen. De service is fantastisch. Wat ik het allermeest waardeer zijn de hand geschreven berichtjes in iedere zending. Dat maakt xe service zoveel persoonlijker.
Beste Ferry, Wat een lieve woorden, dank daarvoor. Geweldig om te horen dat de service zo gewaardeerd wordt, en dat de handgeschreven kaartjes telkens een glimlach bezorgen. Heel graag gedaan en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Gewoon helemaal goed.
Beste M, Bedankt voor de prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB