Gewoon helemaal goed.
Beste M, Bedankt voor de prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prachtige pantoffels die snel geleverd werden. Helaas voor mij had ik ze te groot besteld. Ook het omruilen ging heel snel. Bevestiging van ontvangst en retour geld. Complimenten.
Beste Renate, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de pantoffels snel in huis waren en dat het omruilen ook zo soepel is verlopen. Bedankt voor de complimenten en graag gedaan. Veel plezier met het juiste paar! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ruime keuze in beenmode en snel geleverd. Bij elke bestelling een lief bedank kaartje. Heel attent. Dit is mijn favoriete webshop.
Beste Emily, Wat een prachtig compliment om Beenmode de favoriete webshop te noemen. Heel fijn om te horen dat het assortiment zo goed bevalt en dat de kleine attentie bij elke bestelling wordt gewaardeerd. Dank voor de mooie woorden en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Goede uitleg en perfecte inschatting van maat. Heel tevreden
Beste R, Dank voor de positieve beoordeling. Heel fijn dat het advies en de uitleg hebben geholpen bij het vinden van de juiste maat en dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Vraag via de chat direct beantwoord. En levering ook de volgende dag. Zoals beloofd.
Beste Margo, Dank voor de prachtige beoordeling. Geweldig om te horen dat het contact via de chat zo snel en prettig verliep en dat de levering ook volgens afspraak was. Heel graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Had een verkeerde kleur besteld en het was geen probleem om de nog na te leveren pantykousjes in de kleur zwart te leveren.
Beste Wil, Wat fijn dat alles zo soepel opgelost kon worden. Dank voor de mooie woorden en goed om te horen dat de pantykousjes alsnog in de juiste kleur geleverd zijn. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Iabelle Beenmode Klantenservice
Niets op aan te merken een dikke 10
Beste E, Dank voor de prachtige beoordeling. Geweldig om te horen dat alles zo naar wens is verlopen en dat het zelfs een dikke 10 waard is. Heel graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Makkelijk besteld, snel geleverd, alles verliep prima.
Beste Agne, Wat fijn dat alles zo soepel is gegaan. Dank voor het delen van deze positieve ervaring. Veel plezier gewenst met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Tot twee keer toe heb ik per ongeluk een verkeerde maat besteld van kindersokjes. Ik kwam daar direct na het plaatsen van de bestelling achter en heb toen gebeld met jullie. Tot twee keer toe werk ik super vriendelijk te woord gestaan en was het geen probleem om de bestelling te wijzigen. Het was binnen no-time gebeurd.
Beste Nina, Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor. Fijn dat de aanpassingen zo snel geregeld konden worden en dat het contact als vriendelijk en flexibel is ervaren. Graag gedaan en hopelijk mogen we nog vaak iets moois bezorgen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering alles goed
Beste Utah, Bedankt voor de fijne woorden. Geweldig dat alles zo goed en snel is verlopen. Heel veel plezier gewenst met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik heb Rohde pantoffels gekocht naar volle tevredenheid. De bezorging was snel en het product goed verpakt, ook nog een kleine attentie en een vriendelijk woord in de verpakking , het was goede ervaring om bij Beenmode te bestellen.
Beste Mieneke, Wat een prachtige review, dank daarvoor. Geweldig dat de Rohde pantoffels zo goed bevallen en dat de extra aandacht in de verpakking gewaardeerd wordt. Geniet ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Beste Marlene, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering en met aandacht verpakt.
Beste Greet, Dank voor de fijne woorden. Wat leuk dat de maillot precies naar wens is en dat ook de verpakking in de smaak viel. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel en goede updates
Beste Nelleke, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen en de updates prettig werden gevonden. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
1 artikel was in mijn maat uitverkocht, na mailcontact andere maat. En daarna snelle levering. Mooie producten. Heel blij mee
Beste Lia, Dank voor de prachtige woorden. Fijn dat het contact zo prettig verliep en dat alles alsnog snel geleverd kon worden. Veel plezier gewenst met de mooie producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Een deel van mijn bestelling was niet direct leverbaar. Er werd gelijk via de app contact met mij opgenomen en omdat ik een feestje had dat weekend hebben we direct naar een alternatief gezocht en had ik mijn bestelling op tijd! Top service!
Beste A, Wat een mooie review, dank daarvoor. Heel fijn dat er samen snel een oplossing gevonden werd zodat de bestelling op tijd voor het feestje in huis was. Heel graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Goede snelle Service. Dankjewel
Beste Suz, Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is gegaan en bedankt voor het mooie compliment! Heel graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Leuke producten en met een persoonlijk bericht wordt je bestelling bezorgd heel vriendelijk en zeer verzorgd. Lijkt me een fijn bedrijf om mee of bij te werken.
Beste Alies, Dank voor de hartelijke woorden. Wat leuk dat de persoonlijke touch zo wordt gewaardeerd, dat maakt het extra bijzonder. Fijn dat de ervaring zo positief was, en wie weet kruisen onze paden nog eens. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Hele goede ervaring!
Beste Tineke, Dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat de bestelling zo snel en netjes is aangekomen. Heel graag gedaan en veel plezier gewenst met de aankoop! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik heb sloffen besteld, ze werden erg snel geleverd, met een handgeschreven persoonlijk kaartje. Die aandacht doet goed. De sloffen zijn prachtig en dragen ook nog eens bij aan de ondersteuning van vrouwen in Nepal. Kortom helemaal top en ik heb de komende winters warme voeten.
Beste Gudule, Wat een prachtige review, dank daarvoor! Geweldig om te horen dat de sloffen goed bevallen en ook nog bijdragen aan een mooi doel. Warme voeten en warme woorden, dat kunnen we alleen maar waarderen. Geniet ervan de komende winters! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Koop hier al jaren naar alle tevredenheid mijn panty's en sloffen, bij eventuele "klachten" worden deze snel opgelost. Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beste Rob, Dank voor het delen van deze fijne ervaring. Het is ontzettend waardevol om te lezen dat er al jarenlang met tevredenheid wordt besteld. Ook bij een klacht is het belangrijk dat dit goed wordt opgelost, fijn dat dat zo wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snel, keurig verpakt. Belletje als er iets is.
Beste Ton, Bedankt voor de prachtige woorden. Fijn om te horen dat alles snel en verzorgd is verlopen en dat ook het persoonlijke contact op prijs wordt gesteld. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
In een woord: super!!
Beste Roeland, Wat een enthousiaste reactie, dank daarvoor! Heel mooi om te horen dat zowel de prijs, de kwaliteit als de service zo goed bevallen zijn. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zie boven
Beste Adriana, Dank voor de fijne woorden. Geweldig dat de bestelling zo snel en goed is geleverd. Heel graag gedaan en veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zeer tevreden en een snelle levering.
Beste Julia, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat de bestelling zo vlot en naar tevredenheid is verlopen. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB