Goede nog nocence service

Mw. Wassenaar is al jaren klant bij MM. Ze wordt als zodanig gewaardeerd.

Helemaal goed

Duidelijke omschrijving, goede maatvoering en snelle levering

De kleding is fantastisch, precies zo als de foto's Hele goede kwaliteit zit heel lekker. Jullie hebben er een klant bij.

Artikel naar volle tevredenheid!

Snelle, correcte levering!

Snelle levering van een mooie blouse.

Snelle levering, netjes verpakt.

Je krijgt geen antwoord op e-mail

Ik had een jurk besteld van EUR 94,95 (welke ik pas laat ontving door toedoen van Post NL). Helaas zat de jurk niet naar wens. Er is aan mij slechts EUR 90,= gecrediteerd. Ik heb per e-mail om de reden gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Dit wordt niet op de homepage vermeld. Een retour had voorkomen kunnen worden als men duidelijk de omvang van borst en heupen had vermeld, wat andere webwinkels wel doen, die naast een online winkel ook een stenen winkel hebben. Het gratis retour op de homepage is misleidend, vooral ook omdat bij een eerder telefonisch onderhoud mij werd gezegd dat retourneren gratis is. Het lijkt mij dan ook een kleine moeite om een e-mail van 21 maart te beantwoorden, waarin ik vroeg of er soms iets was misgegaan met het terugzenden. Ik had dus net zo goed een eigen verzendzegel kunnen gebruiken en dan was ik minder kwijt geweest dan via een zogenaamd gratis retour. Het is jammer, want men heeft een leuke collectie, maar een winkel, die niet de moeite neemt een e-mail te beantwoorden (waarin ik niet om geld terug vroeg), sla ik liever over.

Prima service en snel geregeld!

Ik had een vest besteld, was achteraf te groot, geretourneerd bij post.nl, de volgende dag kreeg ik al bericht dat de zending bij jullie binnen was, het geld stond de dag daarna alweer op m'n rekening! Prima service van zowel jullie als post.nl!

Andere 'bestelling' dan verwacht...

Ik heb onlangs voor de eerste keer een artikel bij u gekocht. Ik leefde in de veronderstelling dat dit artikel van katoen en/of wol zou zijn gelet op het plaatje op uw site en naar aanleiding van hetgeen ik feitelijk naar op zoek was; te weten vesten van diverse soorten en maten die gehaakt zijn. Patronen van Karin Bloemen. Voor mij dus enigszins misleidend als u begrijpt wat ik bedoel. Ik maakte het pakketje open en vond het al zo licht van gewicht. Het had dan weliswaar de figuurlijke patronen van Karin Bloemen maar heeft een geheel andere stof. Nu het jasje hartstikke leuk staat en goed past heb ik dit artikel gehouden. In voorkomende gevallen zal ik meer alert zijn. Voor het overige ben ik van mening dat u een mooi samengestelde collectie heeft voor elk wat wils.... Ik zal uw site zeker vaker in de gaten houden.

De service kan niet beter 1 shirt terug gestuurd en binnen 2 dagen geld terug, Super.

Prettig zaken doen

Snelle levering, mooie kleding. Goed verpakt en makkelijk retour als het nodig blijkt

Goede service.

Jurk besteld en perfecte aflevering.

Snelle, correcte levering.

Altijd prima verzorgd en bij vragen snel een Vriendelijk antwoord.

Snelle levering, kleding waar ik erg blij mee ben!

Makkelijk te bestellen. Maten kloppen goed. Fijn zittende kledingstukken. Aangenaam verrast.

Betrouwbaar

Mijn bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit vond ik tegenvallen waardoor ik het pakket retour heb gestuurd. Ook dit werd weer snel afgehandeld!

Wat een geweldige service, zowel in de winkel als online!

Hele mooie winkel waar ik fijn geholpen werd, daarna online ook iets besteld en dat is naar volle tevredenheid verlopen, ook het retourneren!

Mooie kleren van Plusbasic. Ben er blij mee. Prima service

Goede toegankelijke website . Wekelijks nieuwe producten op de site. Kijk er graag op en koop er ook regelmatig. Bestellingen worden snel geleverd. Retourafhandeling goed geregeld. Binnen 2 dagen wordt het geld teruggestort. Top!

Top winkel/webshop

De winkel is helaas nogal ver weg maar als ik in de buurt ben kom ik altijd even snuffelen en ga nooit zonder aankoop de deur uit. Gelukkig is er de webshop waar ik wel regelmatig bestel. Het proces is gemakkelijk en tot nu toe alleen positieve ervaringen gehad. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk en de collectie is helemaal naar mijn smaak, mooie merken en goede kwaliteit. Kortom, ga zo door.

Heel snel en correct met retour en terug storten van bedragen. Leuke en kwalitatief mooie kleding

Goed bedrijf.

Mooie kleding, snel geleverd, doet wat het beloofd.

Was weer helemaal tiptop in orde.

Heel snelle service, goede producten. Netjes verpakt

Top snelle levering en snelle verwerking retour

Alle on line leveranciers zouden jullie werkwijze over moeten nemen. Snelle reacties TOP

erg leuk

Bestelling vlug en netjes geleverd Ben erg tevreden.

Fijne webshop

Ik ben een trouwe klant en dat is niet voor niets. Fijne winkel, snelle levering en goede kwaliteit.

Als ik niet in Friesland ben, lukt het winkelen bij jullie in de webshop goed. Ook het contact met jullie verloopt goed en vertrouwelijk als er moeilijkheden bij het plaatsen van de bestelling zijn.

Reactie van het bedrijf

Hoi Anita, Schitterende review! Dit vinden wij zo fijn om te lezen. Erg leuk dat je bij ons in de winkel komt en online shopt. We zijn blij met het vertrouwen wat jij in ons hebt als winkel en webshop. Graag tot ziens! Groetjes van Lummie

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Xandres, KjBrand, Twister, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Chalou, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot.