Goede website, goede kwaliteit

Door een buurvrouw getipt over de website. Fantastisch! Broek Babsie is van goede kwaliteit, zit perfect!!

Zeer tevreden over de afhandeling. En vlotte service.

Snelle levering en goed verpakt

Zoals altijd als ik bestel bij MaatjeMeer, snel bezorgd en nooit problemen!

Snelle levering, prima verpakt! Ging ook wat retour en ook dat ging vlot.

Prettig

Snel en bij aflevering een leuk persoonlijk kaartje erbij. Dat maakt het extra leuk (net als het bezoek aan de winkel in Akkrum).

De klant staat voorop

We zijn heel blij dat het online winkelen zo vlot gaat. Mijn schoonmoeder komt al jaren bij Een Maatje Meer. Nu ze slecht ter been is, is ze aangewezen op onlineshoppen. Dat gaat geweldig. Duidelijke foto's, op basis waarvan je goed kan kiezen en een vlotte afhandeling. Perfect!!

.mooie kwaliteit kleding.

Mooie kwaliteit kleding.

Het item dat ik had besteld was mooi, maar helaas niet voor mij. Daarom retour gestuurd. Binnen de beloofde tijd had ik mijn geld weer terug. Zal zeker nog eens op de site kijken, want het is een veilig gevoel om hier te bestellen.

Mooie producten en snelle levering

Levering via een POST NL punt heeft een grote meerwaarde voor mij. Ben ik heel blij mee.

Mooie winkel en goede webshop

Zeer aanbevolen. Snelle verzending, steeds nieuwe en mooie merken.

Snelle en fijne levering

Goed verpakt, helaas iets geretourneerd omdat het niet helemaal paste. Maar retour was snel geregeld en ook het geld snel terug gestort. Fijne (web)winkel!

Blij met Maatjemeer

Ik heb al meerdere keren besteld bij Maatjemeer. Het artikel is elke keer netjes verpakt en binnen een paar dagen geleverd. Meestal in de brievenbus dus dat is fijn. Deze keer een trui besteld en die is perfect voor de komende winter. Dus ik ben blij met Maatjemeer en een tevreden klant.

Fijne kledingzaak voor de grotere maat.

Meerdere keren hier artikelen besteld, altijd keurig ingepakt en snel geleverd. Helaas de laatste keer viel een trui nogal groot maar ook een retour is snel en netjes afgehandeld. De nieuwe kleinere maat binnen twee dagen in huis. Zeer tevreden.

Snel verzonden, heel netjes verpakt. Zeer vriendelijk!

Alles klopt en past

Nette en goede service met snelle levering van de bestelling.

Positief. Doen wat ze zeggen.

Goede mailinformatie en brievenbuspakket. Wat erg prettig is.

Goede ervaring

Altijd goed

Mooie website, snelle levering en ook een snelle afhandeling bij retourneren van artikelen. Een aanrader!

Alles is snel en perfect gegaan

Alles is snel en perfect gegaan

Snelle levering en afhandeling,blij mee!

Supersnelle levering en het product is van prima kwaliteit

Ik ben erg blij met zo’n mooie jurk!

Ruime keus in de websho. Snelle verzending, goed verpakt en het artikel perfect. Ber er erg blij mee

Betrouwbaar en snelle levering

De winkel is een flinke aanrader maar voor mij een flink stuk uit de buurt. De website is overzichtelijk en de levering is snel. Je wordt bij iedere stap in het proces van bestellen/verzenden op de hoogte gebracht. Aanrader!

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Xandres, KjBrand, Twister, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Chalou, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot.