Snelle levering, en mooie materialen , goede kwaliteit

Fantastisch!

Snelle levering, keurige verpakking, (hoeft van mij wel niet in grote kartonnen doos)

Vriendelijk

Ik heb een webshop bestelling gedaan. Dit kon ik in de winkel ophalen en direct passen. Er is eerlijk advies gegeven over de pasvorm. Een artikel heb ik niet genomen. Dat bleef in de winkel en werd als een webshop retour afegehandeld. Binnen EenVandaag dagen was het bedrag teruggestort. Ook werd er in de winkel nog koffie aangeboden.

Duidelijke site en snelle levering

Twee artikelen besteld echter 1 artikel teruggestuurd omdat de maat wel heel erg ruim uitviel, helaas dus veel te groot. Verder een mooi jasje gescoord erg blij mee

Goede bezorging en informatie wanneer het bezorging word

Zeer betrokken en klantvriendelijk

Met medewerking van Tjiske is mijn bestelling binnen enkele dagen bezorgd zodat ik mijn bikerjack nog mee kon nemen naar het buitenland. Dankjewel!

Niet helemaal tevreden

Ik had 2 truien besteld, waarvan 1 prima verpakt was in de orginele verpakking. De andere trui, was helemaal verfrommeld in de geopende orginele verpakking. De trui kwam dus helemaal gekreukt uit de verpakking. Ik ben dit niet gewend van jullie

Betrouwbaar

Vragen via de mail worden snel beantwoord.

Uitstekend!

Zoals alle andere keren is mijn bestelling weer prima. Goede kwaliteit en netjes verpakt. Het is een beetje ver weg maar mocht ik ooit in de buurt zijn, kom ik zeker langs

Heerlijk shirt.

Ga vaak naar de winkel in Akkrum. Een fijne winkel met fijne mensen. Shirt past perfect.

Bestellen via internet is makkelijk, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar persoonlijk contact en advies. Als het half kan, dan toch naar de winkel in Akkrum.

In de sale kleding besteld, snelle service, mooie kleding, voor een super prijs!

Goed winkelen hier

Pakketjes altijd snel verzonden. Mooie kleding in grote maten. Laatste pakketje was iets vertraagd door de sneeuw. Maar netjes op de hoogte gehouden. Retourlabel in het pakket!! Dus wil je terugsturen kan dat zonder enige moeite

Altijd nette levering volgens afspraak. En nog veel belangrijker de kledingstukken zijn duurzaam en erg mooi.

Retour geld duurde wel even!!

Sommige waren niet duidelijk op foto vandaar retour

Tevreden

Tevreden

Mijn aankoop prima verlopen en keurig verzorgd.

Dit was mijn eerste aankoop bij ‘maatjemeer’ . Alles verliep prima. Ik ga zeker vaker op de site kijken. THNKS.

Uitstekend!

Mijn bestelling kwam binnen twee dagen thuisbezorgd. Ik ben erg blij met mijn item van Yoek uit de sale met 50% korting.

Leuke aanvulling garderobe

Drie leuke shirts (met 50% korting) die als gegoten zitten. Blij mee!

Ongedwongen en gezellig en behulpzaam

Mijn ervaringen met Maatjemeer is heel goed.

Snelle afhandeling en goede kwaliteit !

Mijn pakketje werd snel geleverd en de inhoud naar wens.

Snelle levering, ook retour zendingen worden snel afgehandeld.

Snelle levering, ook retour zendingen worden

snelle service

altijd mooie kleding

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.