Snelle afhandeling

Een jas retour gedaan en was erg snel afgehandeld. Top

Fijn bedrijf

Perfect bezorgd

Ik heb een rok gekocht die ik al heel erg lang wilde kopen. Ik heb hem gekocht. De rok is perfect verpakt en heel erg snel bezorgd. Ik ben er ontzettend blij mee en ik raad deze winkel aan iedere vrouw aan! Dank jullie wel voor de perfecte service. ❤️❤️❤️

Leuke betaalbare kleding

Zie hier boven

Mooie kwaliteit kleding die heerlijk zit.

Zie aanhef.

Snelle service, goede informatie!

Keurig ontvangen, heb alles gehouden, maar zat gelijk retouretiket bij in. Dus wanneer het niet past ook gemakkelijk weer te retourneren, zonder uitprinten enz.

Alles is is afgehandeld

Geweldige website

Snelle levering, mooi verpakt. Goede kwaliteit kleding.

Snelle levering, goede service

Mijn bestelling snel en prima verpakt ontvangen. Mooie keuze op de website. Ook de dienst na verkoop prima in orde.

Mooie kleding, vooral Yesta kleding heel fijn

Zie boven

Supergoed!!

Snelle bezorging!!

Altijd goed!

Maatjemeer geeft echt goede service, of je nu een advies-vraag hebt of retour zending en de bestelling is altijd snel en goed verzorgd. Ik schrok laatst toen er een mail kwam met : “We stoppen”…….. maar gelukkig was dat alleen met de uitverkoop………. Dus we kunnen weer lekker verder shoppen!!

Betrouwbaar en goed

Alles goed geregeld en komt altijd goed

Fantastische website!

Kijk altijd of er wat bijzit voor mij, heel veel keuze!

Grote keuze goede service

Mooie kleding veel keus goede service

Fijne winkel

Fijne winkel om online te shoppen, veel keuze en veel verschillende merken. Duurt alleen wat langer voordat je de bestelde kleding in huis hebt, zeker als PostNL er ook nog eens uitstel op heeft.

Goed verzorgd aangekomen!

Duidelijke gegevens, terug of houden! Zou zo daar weer bestellen.

Alles prima voor elkaar!

Webshop - prima Bestelproces - super Levering - snel Kortom ….. ik ben zeer tevreden!

Helemaal prima

Zag filmpje op Facebook en vond shirts leuk en het merk was via appia . Site opgezocht en besteld , twee dgn later werden ze keurig bezorgd. Site is zeer overzichtelijk.

De bestelling goed en snel ontvangen Jammer veel te groot Retour is ook goed gegaan Dank u

Prima webshop

Altijd goed bestellen, verzenden.

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging, netjes verpakt en ook prima uitleg bij verpakking in voor evt retour

Klasse

Klasse.

Ik had een prachtige broek gezien en besteld, via de website en de levering ging zo goed en snel! Fantastisch!! Zo’n mooie en fijne broek, ik heb hem ook snel in een andere kleur besteld en wederom weer heel tevreden!

Heel fijne 'winkel'

Mijn ervaring is tot nu toe altijd goed. Makkelijk bestellen, vlotte verzending. Het is altijd prima en veilig om hier te bestellen. Plus dat de kwaliteit van de kleding super is.

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.