Alles heel goed verlopen !!

De bezorging en de geleverde spullen waren goed !!

Mooie producten.

Goede service, snelle levering en prachtige producten.

Altijd snelle levering. Jammer dat de klantenpas alleen geldt bij aankopen in de winkel. Het is voor mij ruim twee uur rijden !

prima.

gemakkelijk van uit je huis shoppen.

Snelle levering, goed verpakt. Leuke merken

Veel keus

Fijne winkel waar ik graag koop.

Nog echte Klantvriendelijke service

Mijn eerste ervaring met de dames van een maatje meer is alleen maar positief. Ze denken met je mee en doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Met terugkoppeling na de aankoop of alles in orde is. Zij begrijpen wat klantvriendelijke service inhoudt! Niks dan lof en ik kom beslist terug.

Geweldige broek merk stark

Altijd mooie broeken

Besteld en de volgende dag al in huis.

Snelle en mooi verzorgde levering

Heerlijke broeken en ruime keuze. Heldere info over de maatvoering. Zitten perfect.

Geweldige service

Alles is keurig op tijd afgehandeld Ook de retourzending Petje af voor “Maatje meer”

Prima grote maat winkel

Zo fijn dat de maten hier werkelijk ook de maat zijn en niet veel kleiner of korter.

Z

Ik vind het verwarrend dat jullie met verschillende namen werken binnen het bedrijf.

Mooie truien besteld, snelle levering, aanrader!

Zeer goed geholpen

Nadat er iets fout ging ben ik heel goed geholpen Super geholpen aan de telefoon en verder met de afhandeling

Prettig winkelen op afstand!

Op de site prettig te "winkelen". Snelle levering en zonodig makkelijk terugzenden en dan snelle terug storting. Helemaal goed. Ook de info over de collectie, nieuwe collectie en aanbiedingen is prima!

Snel en goed geleverd

Zag er netjes uit en liefdevol ingepakt. Jammer dat jullie zo ver weg zitten voor mij, ik word blij van jullie.

Vlotte en goede service.

Deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Maatje meer heeft haar uiterste best gedaan om alles toch te leveren.

goed en snel en zeer netjes

Bestellen, betalen en dan heel snel je bestelling.Zeer fijn dat je op de hoogte wordt gehouden via de mail. Zeer fijne en prettige ervaring. Bestel zeker weer.

Goede en grote keuze , snelle afhandeling en verzending , en bij retour snelle retourboeking, super

Iedere keer weer snel bezorgd en retourneren wordt keurig afgehandeld.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de afhandeling van de bestelling en hetgeen terug gestuurd is. Ook contact met het bedrijf is zeer correct.

Op rolletjes

Via de website een bestelling gedaan en dit alles is keurig afgehandeld en een snelle levering ben er blij mee! 1 shirt had een hele onaangename geur deze heb ik eerst gewassen om te kijken of ik het zelf op kon lossen, en dat was het geval. Dus geen klacht uit voortgekomen.

Was weer super en snel geleverd!

Het was weer super en netjes en snel geleverd.

Een geweldige snelle levering

Een snelle levering zoals ik al schreef

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.