Alles goed

Staat mooi

Altijd netjes verpakt,mooie kleding voor dames met maatje meer

Mooie kleding

Mooie kwaliteitskleding .Was helaas wel lang onderweg .Verder alles goed .

Goede communicatie. Levering via post.nl. goed verpakt. Prima hemdje!

Maatje meer is helemaal top en smaakt naar meer

Bestelling en levering verlopen altijd vlot

Geweldige afhandeling

Blij met mijn shirt en helaas 2 moeten retourneren. Supersnelle terugbetaling!!!!

Goede ervaring

Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Bestelde werd snel geleverd. Eén van de artikelen was niet wat ik verwacht had. Dit terug gestuurd en binnen een paar dagen het geld terug op mijn rekening ontvangen. Goede service!

Ga na elk bezoek aan de winkel met een blij gevoel naar huis. Ook de website is het bekijken waard

Alles is gedaan, gegaan zoals het moet.

Geweldige webshop!

Mijn ervaring met jullie is dat het fijn is om bij jullie wat te bestellen. Ook als het retour moet is alles duidelijk en hoeft de klant zelf niet te betalen. Echt top! Zou niet weten wat jullie moeten veranderen.

Goed product

Het goede product gekregen,ging in deze drukke tijd nog snel,vond het alleen jammer 2 dagen na de bestelling dat mijn trui 30% goedkoper was door black friday,heb hier voor gebeld,of hier iets aan gedaan kon worden.dit was niet mogelijk,wat ik ook wel begrijp,ben heel vriendelijk te woord gestaan dus alle lof. Zal hier zeker in de toekomst nog eens bestellen.

Mooie webshop

Wederom weer wat besteld met de geweldige black Friday korting 30% is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Weer tevreden en wordt altijd snel verzonden en retour ook geen enkel probleem, Kortom zeer aan te bevelen .

Kwaliteit voor een goede prijs.

Uitgebreid assortiment. En zeker met de kortingsprijzen zeer betaalbaar. Levering ging niet supersnel, maar dat hoeft ook niet. Ik ben blij dat ik deze webwinkel ontdekt heb!

Weer opnieuw prima bevallen

Veel keus in mooie merken kleding voor een grote maat. Alles netjes verpakt.

Gedeeltelijke levering

Bij openmaken pakket miste de ceintuur van de jurk Het is nu een hobbezak. Direct gebeld , was ongeveer 16.50 , er was niemand meer van de postorder verzending. Volgende morgen moest ik maar terug bellen. Gedaan en alle gegevens uitgewisseld . Nu na 6 dagen nog niets meer gehoord.

Altijd goed verpakt verzonden

Bestelde kleding wordt goed verpakt verzonden.

Alles was perfect

Gewoon goed, niks aan toe te voegen!

Alles perfect, snelle levering zeer tevreden! Leuke mode voor een maatje meer.

Snel geleverd en netjes verpakt . Zeer tevreden

Keurig verpakt en mooi op tijd afgeleverd. En super blij met mijn trui.

Snelle levering!

Blij met vest, andere deel retour was te groot!

Alles prima ontvangen.

De gedane bestelling heb ik in goede orde ontvangen. Fijne website ook.

Juiste maat,snelle levering

Keurig verpakt en snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.