Verloopt heel vlot

Winkel en website overzichtelijk, vriendelijk personeel.

In de winkel altijd vakkundig geholpen en via de website, de bestelling netjes bezorgd.

Prima!!!

Correcte afhandeling van mijn bestelling; keurig verpakt(inclusief binnenverpakkingen), snel bezorgd.

Fantastisch!

Geweldig snel geleverd, keurig verpakt. Ben zeer blij met mijn top!

Prima kwaliteit, ziet eruit als op de foto

Prima. Snelle verzending vanuit Maatje Meer. En goede kwaliteit. Post bezorging is wat minder. Duurt lang en wordt niet bezorgd op de afgesproken plek.

Mooie broek, keurig verzonden

Prachtige jurk en correcte levering

Prachtige jurk van Yesta! Goede prijs/kwaliteit en mijn moeder was er superblij mee

Prima! Blij dat ik hier kleding in mijn maat kan vinden.

Vlotte verzending en ook retour wordt snel geregeld!

Een erg fijne site

Ik ben erg tevreden over de kleding en jullie snelle bezorging

snelle levering als postnl meewerkt

Prima levering

Leuke kleding.

goede service, mooie merken

Snelle levering en bij retour snel geld terug. Wat mij opvalt dat er opeens een bijdrage voor retour van het bedrag wordt afgehaald. Dit had ik nog niet eerder bij deze webshop meegemaakt. Begrijpelijk, maar wel jammer.

Prachtige jurk, snel geleverd

Ik heb een jurk besteld, precies zo als gehoopt. Maar is goed, kwaliteit is goed en prijs was ook goed. Binnen een week had ik de jurk.

Mooie kledij en veel keuze

Aangename ervaring

Kan in een woord: uitstekend

Bestellen is eenvoudig. Snelle verwerking en verzending. Prima communicatie. Kwaliteit uitstekend.

Basics nog steeds voorradig!

Zo blij dat ik na jaren draagplezier gewoon een nieuwe zwarte tuniek heb kunnen bestellen. En binnen twee dagen bezorgd!

Vriendelijke medewerksters/behulpzaam

Alleen jammer dat maten niet overeenkwamen

Keurig verpakt

Hele goede sevice

Snel en correct

Oke

Goede service, vindt 4,95 voor de klant te betalen bij aankoop onder 70 euro en bij retour schandalig

Hele goede service.

Het pakket komt op tijd. Netjes ingepakt.

Snelle en keurige levering.

Simpel bestellen. Snel geleverd. Ga ik vaker doen.

Eerste bestelling gedaan en er volgen er vast meer

Geweldige winkel Mooie kleding Zijn zeer vriendelijk aan de telefoon Bestel alleen maar bij maatje meer mijn kleding

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.