Laden reviews...
1.221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de snelle levering en de ruime keuze. De winkelervaring verloopt meestal soepel met duidelijke bevestigingen van bestellingen. Retouren worden vlot afgehandeld en online winkelen wordt gewaardeerd. Kwaliteit en service staan centraal in de tevredenheid.
Goede klantenservice, duidelijk, klantvriendelijk, meedenkend. Fijn om te winkelen bij een maatje meer.
Ria
Ewijk
Vele leuke kleren , hoop er nog vaak iets te bestellen !!
Ingrid
Bladel
Goede service. Bij bestellen via de webshop is er een snelle levering en bij retour staat je geld weer snel op je rekening. In de winkel in Akkrum zijn ze gezellig, klantvriendelijk en je word goed geholpen.
Edith
Den Helder
Maria
Sneek
Snelle levering, maar kom ook graag in de winkel als ik de mogelijkheid heb.
Anna Boom
Easterlittens
Echt keurig op tijd, en voldoende voorzien van de informatie tot het binnen komen. Met plezier uitgepakt, alles was precies zoals besteld was en de maten kwamen goed overeen. Het gebruikte materiaal was erg goed.
Elma van Es
Waddinxveen
Monique Houkes
Koningsbosch
Zeer goede service duidelijke retourzending bij andere bestelling weer snel geleverd
Riet
Schijndel
Levering was prima . Mooie shirts .
Joke
Haulerwijk
30 June 2026
Agnes
Lekkerkerk
Veel keuze, mooie kleding voor grote maten in diverse prijsklassen.Snelle levering en goede service.
29 June 2026
Anja
Eindhoven
de ervaring met Maatjemeer is goed ,Alleen de verpakking kan naar mijn inzien wel beter broek was heel erg gekreukt
28 June 2026
Hennie Regterschot
Lelystad
Veel keus en snelle bezorging.
G.A. Veenhuizen-Bults
MUSSELKANAAL
Supermooie kwaliteit broek
LMM
IJsselstein
Het zou echt Wit zijn , niet dus. Dus nu moet ik toch nog op zoek naar wit , maar nu heb ik er nog meer werk van. En zo gevraagd is het wit, niet dus. Vgr
Pietje strater
Oudehaske
Mooie kleding prima kwaliteit
Alie
Wergea
Heel top
Wilhelmina
Zutphen
Uitstekende kwaliteit en service!
25 June 2026
Mieke
Den Haag
Dimphy Kuijs
Beek en Donk
Bij toeval kwam ik op de site en zag tot mijn verrassing de prachtige collectie. Binnenkort ga ik zeker ook een kijkje nemen in de winkel in Akkrum,
Elizabeth
Noordoostpolder
Kleding besteld binnen tijd geleverd en retour regelen was makkelijk. Nette afhandeling via mail.
Jet
Nunspeet
Van bestellen tot ontvangen alles prima geregeld. Mooie kwaliteit kleding.
Esmeralda
Amsterdam
En mooie kwaliteit.
Marja
Amstelveen
Je slaagt er meestal voor leuke kleding
Ineke
Velserbroek
Ben een tevreden klant
Ria
Friesland
Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen.
Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta (Yest Curve), Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog héél veel andere merken.
Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot.
Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.
Heechein 58
8491EN Akkrum