Heel top

Geweldig...

Het is fijn om online te kunnen winkelen bij Maatjemeer! Uitgebreid aanbod, uitstekende kwaliteit en snelle levering. Ik woon te ver weg om naar de winkel te komen, maar ben blij dat bestellingen op deze manier zo goed worden verwerkt. Dank je wel voor jullie kwaliteit en snelle service, dames van Akkrum!!!

Nooit problemen gehad

Nooit problemen gehad, was er wel een probleempje wordt het altijd goed opgelost

Altijd uitstekend geholpen

Bestelling meestal snel bezorgd. Wanneer het vertraagt is communiceren ze goed. Uiteindelijk bij mijn bestelling 2 cadeautjes gekregen vanwege de vertraging.Top

Super site

Prima ervaring. Voor de eerste keer iets besteld. Goede sale en veel keus. Snelle levering en teruggave retourzending. Ga hier zeker vaker bestellen.

Geweldig!

Ook bij retouren fijn contact en snelle afhandeling en terugbetaling.

Goede servuce en lieve klantenmedewerkster.

Erg prettige service, kwalitatieve kleding

Ik kom snel terug

Mooie grote maten mode dames

moderne en kwaliteit /prijs mooie kleding voor dames met een maatje meer. Zal hier zeker vaker kopen

Ze hebben mooie kleding

Dat alles prima gaat en goed geregeld is

Groot aanbod, duidelijke website en prettig contact met de klantenservice

Tijdens vakantie in Friesland de Dames van Akkrum per toeval ontdekt. Mooie grote zaak met een enorm aanbod. Omdat ik in het Westen woon bestel ik nu via de webshop. Deze is overzichtelijk met vaak meerdere foto's per kledingstuk zodat je je goed een beeld kunt vormen. Ook erg fijn dat ze de kleding laten zien met modellen met een grote(re) maat!! Klantenservice reageert snel en adequaat; een broek bleek niet op voorraad te zijn waarna het betaalde bedrag per omgaande werd terug gestort.

Keurig,snel en netjes

Snelle verzending. Keurig

Heel correct

Netjes snel en vriendelijk.

Vlugge levering!

Had nog nooit iets besteld. Maar na aanraden van een vriendin een item besteld! Mooie pasvorm! Ga naar de zomercollectie kijken!

Parfait

Très satisfaite de mon achat

Uitstekend verzorgde zending

In verband met de toendertijd slechte weersomstandigheden ontving ik de zending enige tijd later maar dit was zondermeer overmacht

Goede service en zeer vriendelijk

Snel, aardig!! Kunnen nog héél veel webshops wat van leren! Jammer dat de kleding wat tegenviel maar ik heb vrienden in Friesland dus dan kom ik nog wel naar de winkel.

Over het algemeen kloppen de maten altijd. Mooi kleding voor een maatje meer! Goede en snelle service

Mooie jas en goede informatie

Heel tevreden

Heel blij met mijn keuze

Snel bezorgd

Uitstekend!

Maatje Meer levert mooie merkkleding die goed op maat valt. Na bestelling werd mijn pakket al snel bezorgd.

Alles even mooie en netjes verpakt. Snelle verzending en fijn online contact.

Geweldige fijne (online)winkel

Zeer snelle levering. Goeie kwaliteit. Fijne afhandeling bij retourzending.

Geweldige winkel

Ik heb vaker wat besteld super tevreden

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.