Het bestelde kwam netjes verpakt aan.

Super goed

Snelle bezorging en goede service.

Altijd een blije ontvanger, en uitstekende kwaliteit en service. en service

Ze leveren wat er beloofd word en de kwaliteit en pasvorm zijn doorgaans prima.

Goede maat verhouding van de meeste kleding.

UItstekend!!

Altijd tevreden, bij retour snelle terugbetaling.

2x Verzendkosten

Ik vind het prima om verzendkosten bij aankoop te betalen, maar ook weer €4,95 voor retour te betalen vind ik niet te pruimen.

Snelle levering, netjes verpakt en mooi artikel!

Blij deze winkel ontdekt te hebben

Fijne webwinkel, mooie kleding ruime keus, gevarieerde prijzen. Verzorgde verzending, voelt persoonlijk.

Heel erg goed

Staat telefonisch heel goed te woord Stuurde iets terug en werd snel afgehandeld Krijgen van mij een dikke 10

Heel top

Fantastische jas, ben er blij mee!

Snelle bezorging en prima webside!

Fijne service de kledingstukken precies zoals ik verwachtte.

Altijd mooie kleding

Alles goed geregeld en komt altijd goed ook wat je retour stuurt

Nette snelle levering

De bestelling van jullie wordt altijd netjes verpakt, en snel geleverd.

Levering prima, helaas teug moeten sturen. Terugbetaling nog geen ervaring mee, pas heel recent geretourneerd

Super leuke kleding

Heel blij met deze mode, vooral het merk Orientique vlotte levering en een prima service, ook persoonlijk

Mooie kleding met een goede pasvorm

Ik heb al meerdere keren besteld. Mooie kleding die snel wordt geleverd. Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen.

Mooie kleding

Ik had twee blouses en twee broeken besteld. De ene blouse was prachtig maar kruipt bij bewegen omhoog helaas. De andere blouse stond niet naar wens. Een bruine broek besteld maar was mijns inziens niet bruin. Een zwarte Janna blokjes broek besteld en is fantastisch. Daar wil ik nog wel een andere kleur van en ga het bekijken. De rest gaat helaas terug.

Goed verzorgd

Mijn ervaring met jullie is allemaal goed gegaan .Ruilen geen probleem dit was mijn eerste bestelling bij jullie goed voor mijn volgende bestelling ben heel blij.

Uitstekend.

Bestelling was makkelijk te plaatsen (en betalen ;-)). De updates over de verzending waren duidelijk. Kleding is geleverd conform bestelling, geen vlekken, halen. Mooie kwaliteit. Alles was netjes ingepakt en in ruime doos verzonden.

Veel keuze

Mooie kleding, veel keuze,ook broeken voor dikke benen.

Het was snel geleverd en helemaal ok

Tip top ok

Alles goed

Staat mooi

Altijd netjes verpakt,mooie kleding voor dames met maatje meer

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.